Kasper Schmidt Jørgensen er gået fra kronprins til konge, King Kasper, i denne sæson hos AC Norddjurs. Foto: Thor Larsen

Kasper Schmidt Jørgensen er gået fra kronprins til konge, King Kasper, i denne sæson hos AC Norddjurs. Foto: Thor Larsen

Seriefodbold: King Kasper sænkede Nørager B i kampens sidste minut

Kasper Schmidt Jørgensen scorede hattrick, da AC Norddjurs i overtiden sikrede sig en 3-2 sejr på udebane over Nørager B i Serie 3

Af
Martin Schultz

Det skulle have været den perfekte optakt til et topbrag i Serie 3 i næste weekend, da Nørager B lørdag eftermiddag tog imod oprykkerne fra AC Norddjurs på Nørager Stadion. Med en sejr ville den nemlig stå på direkte duel mellem Østdjurs 91 og Nørager B om førstepladsen i Djurslandspuljen i Serie 3 lørdag eftermiddag på Trustrup Stadion.

Men den gameplan spolerede opkomlingene fra AC Norddjurs og især holdets topscorer Kasper Schmidt Jørgensen, for med tre mål sikrede King Kasper gæsterne en overraskende sejr på 3-2 i en kamp, hvor det afgørende mål faldt dybt ind i dommerens tillægstid.

Med nederlaget til AC Norddjurs slap Nørager B taget i Østdjurs 91, som kører med klatten i denne sæson og ligger alene i spidsen af tabellen med maksimumpoint efter seks kampe, mens der nu er fem point ned til Nørager på andenplads, som har fået selskab af AC Norddjurs i top tre.

”Vil man rykke op, skal man vinde fodboldkampe. Så nu skal vi slå Østdjurs 91, hvis vi vil være med,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard, som var skuffet efter sit holds nederlag til naboerne fra Nørre Djurs.

”Det var en spand koldt vand i hovedet på os, at AC Norddjurs scorer sejrsmålet i det sidste minut. Vi havde mulighederne, men det var de andre, der scorede flest mål.”

Offside scoring godkendt af dommeren

Nørager B, som stillede op uden sin skadede topscorer Rasmus Bang og en ferieramt Kasper Sortkjær, startede kampen bedst og kom foran med 1-0 efter små 10 minutter, da Mathias Fisker pandede et hjørnespark fra Rasmus Knudsen over i det lange hjørne til en tidlig føring.

”Men efter at have styret kampen i starten, gik vi i stå efter scoringen og overlod fra omkring det 20. minut initiativet til AC Norddjurs, som fik lov til at spille deres spil og som har gode spillere på midtbanen,” siger Claus Vestergaard.

Nørager B kom i undertal i 1. halvleg, da Lasse Jensen fik en advarsel og måtte ud i ti minutter, men hjemmeholdet holdt føringen frem til pausen.

Efter pausen startede King Kasper sit målshow, da han godt ti minutter ind i 2. halvleg udlignede til 1-1 på Aleksander Boelt Bruuns forarbejde. Godt fem minutter senere var den samme duo på spil igen, da Kasper Schmidt Jørgensen løb bag om Nørager B’s forsvar og modtog en lang bold fra Aleksander Boelt Bruun – men i en klar offside position.

”Han var mindst tre meter offside, og det var alle fra både Nørager og AC Norddjurs enige om, men dommerens fløjte forblev tavs, og så kunne AC Norddjurs score til 2-1,” fortæller Claus Vestergaard.

Årets mål på Nørager Stadion

Nu skulle Nørager frem over stepperne for at hente gæsternes føring, så der blev møbleret om i forsvaret, og Mads ”Pylle” Pedersen blev skubbet frem for at give mere tyngde i offensiven.

”Vi fik også flere muligheder, og Steffen Klintø havde en stor chance, hvor bolden trillede langs med målstregen, inden AC Norddjurs dygtige målmand Benjamin Bendixen reddede den,” siger Claus Vestergaard, som dog sammen med de mange tilskuere lidt senere kunne glæde sig over en udligning til 2-2 på en scoring, som træneren mener kommer til at kandidere til Årets mål på Nørager Stadion. På et hjørnespark lagde Lasse Jensen en returbold af til Kristoffer ”Bubber” Frandsen, som på kanten af feltet i bedste John Faxe-stil ramte bolden lige i røven og helflugtede kuglen i kassen helt oppe i hjørnet.

Ifølge Claus Vestergaard trykkede Nørager B godt på og havde også mulighederne for at få sejren, da der i det sidste minut af dommerens tillægstid på fem minutter blev slået en lang diagonalbold frem i højre side, som Isak Isaksen slog ind i hovedet på Kasper Schmidt Jørgensen, som blev matchwinner ved at score sit tredje mål i AC Norddjurs’ sejr på 3-2.

”Vi dækkede dårligt op i den situation, så det var nedtur. Nu skal vi slå Østdjurs 91 på lørdag,” siger Claus Vestergaard.

Claus Koch bankede sin gamle klub

”Det var en meget tæt og jævnbyrdig kamp, hvor sejren kunne været gået til begge sider. Uafgjort havde måske været mest fair. Vi spillede en udmærket kamp, hvor Nørager B startede bedst, men hvor vi kom bedre med efter at de havde scoret til 1-0,” siger AC Norddjurs’ træner Claus Koch.

”Vi var bagud 1-0 ved pausen, men snakkede om, at vi sagtens kunne være med og at vi bare skulle køre på. Og efter godt et kvarter scorede Kasper Schmidt Jørgensen, som fulgte op på en chance efter at målmanden havde fået hånden på et indlæg,” siger Claus Koch, som er enig med Nørager-træneren om, at der var offside, da King Kasper scorede til 2-1.

”Da Nørager B udlignende til 2-2, så de sidste 20 minutter svære ud for os, men vi fik alle tre point, da Kasper i det sidste minut headede bolden i mål på Isaks gode indlæg,” siger Claus Koch, som godt nok er Stenvad Boldklub spiller i sit hjerte, men som har en fortid i Nørager B som både ungdoms- og seniorspiller.

”Det er altid sjovt at vende tilbage og vinde over en klub, som man selv har spillet i, og hvor man kender mange folk,” siger Claus Koch.

Den offensive midtbanespiller Frederik Laursen, som i denne sæson er skiftet fra IF Midtdjurs til AC Norddjurs, blev kampens spiller hos AC Norddjurs, som lørdag kl. 13.30 tager imod Auning IF på Stenvad Stadion.

Det med spænding imødesete, men nu lidt amputerede topgør mellem Østdjurs 91 og Nørager B bliver fløjtet i gang lørdag kl. 15.00 på Trustrup Stadion.

.)

Kampfakta:

Serie 3, Pulje 35

Nørager B - AC Norddjurs 2 - 3 (1 - 0)

Lørdag 8. september kl. 13.30 på Nørager Stadion

Målscorere:

1 - 0 Mathias Fisker (8. min.)

1 - 1 Kasper Schmidt Jørgensen (55. min.)

1 - 2 Kasper Schmidt Jørgensen (61. min.)

2 - 2 Kristoffer Frandsen (74. min.)

2 - 3 Kasper Schmidt Jørgensen (94. min

Publiceret 12 September 2018 10:56