Seriefodbold: FC Glesborg forventer at være klar til slutspurten

Holdet, der aldrig træner, er udeblevet fra de seneste tre kampe i Serie 4, men FC Glesborgs mastermind Henrik Elkjær forventer, at der bliver stillet hold til resten af kampene

Af
Lars Norman Thomsen

FC Glesborg er primært en klub, hvor hyggen og det sociale fællesskab er afgørende. Klubbens spillere træner ikke, men spiller kun kampene.

Truplisten er alenlang, fordi der skal mange spillere til at drive et hold på de betingelser.

Før sommerferien rykkede holdet op i Serie 4, og bestyrelsen vidste godt, at det sikkert ville blive lidt af en mundfuld.

Det har vist sig at holde stik. I de seneste tre kampe har det ikke været muligt at stille hold, og det samme var tilfældet i en tidligere programsat kamp mod Kristrup.

Hidtil er det således kun blevet til tre kampe på kampbanen. En af disse, hjemme mod TRIF, blev vundet med 3-1.

"Her kunne vi mønstre et godt hold, og kunne vi det hver gang, ville der ikke være problemer med at være med i Serie 4," siger holdets mastermind Henrik Elkjær.

"Men i takt med, at håndboldsæsonen nu er i gang, er det begrænset, hvor meget vi kan råde over håndboldspillerne i Nørre Djurs HK."

Han forventer, at FC Glesborg stiller hold til fredagens hjemmekamp på Glesborg Stadion mod Viking Pindstrup kl. 17.30.

De to hold har sammen med IF Midtdjurs kun samlet tre point til dato.

"Vi forventer også at stille hold til resten af sæsonens kampe," siger Henrik Elkjær, der selv for det meste er på holdkortet.

Publiceret 23 September 2018 20:44