Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard har en dagsorden for de næste fire kampe, og det er at være med til bringe Vivild højere op i rækken, inden han ved årsskiftet tiltræder nyt trænerjob i Kolind-Perstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard har en dagsorden for de næste fire kampe, og det er at være med til bringe Vivild højere op i rækken, inden han ved årsskiftet tiltræder nyt trænerjob i Kolind-Perstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Nedtur for Vivild i udsat kamp

Dronningborg er tilsyneladende Vivilds onde ånd i Serie 1, og det kom atter til udtryk tirsdag aften, hvor de gulblusede Dronningborg spillere vandt med 4-1

Af
Lars Norman Thomsen

Vivild havde med i sine beregninger, at tirsdagens udsatte udekamp mod Dronningborg skulle bruges til kravle op i toppen af den jævnbyrdige Serie 1 række.

På forhånd var et tændt Vivild-mandskab advaret om, at boldtab i midterzonen ville komme til at koste dyrt mod det meget omstillingsstærke hjemmehold med tre hurtige frontløbere.

Cheftræner kunne stille med de samme 14, der i weekenden besejrede DGL 2000 med 3-1 på Langhøj Idrætscenter på bl.a. to mål af Frederik 'Frede' Espensen.

Derfor var optimismen da også stor, og det var den fortsat efter den første halve time.

"Så begik vi desværre en kæmpe brøler bagude, som Dronningborg straffede prompte til at bringe sig foran 1-0," fortæller Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard.

Senere blev det også 2-0, da hjemmeholdets kontra-kniv var blevet slebet til.

Zacher reducerede

Inden pausen nåede Vivilds topangriber Stig Zacher at reducere til 2-1, og det tændte håbet hos gæsterne, som imidlertid hurtigt fik en ny ørefigen i form af scoringen til 3-1 kort før halvtid.

Efter pausen øgede et godt kæmpende hjemmehold til 4-1, som blev kampens resultat.

"Dronningborg er et godt hold med en meget direkte spillestil, og da de først kom foran 1-0, var jeg godt klar over, at det ville blive svært," siger Dennis Holdgaard.

"Vi havde læst godt på lektien, og vi kunne godt have valgt at pakke os fra start på egen banehalvdel, men det bliver aldrig Vivilds stil, fordi vi automatisk vil få bolden meget alligevel."

Afgørende lørdag

Med fire spillerunder igen og en placering som nummer seks lige over nedrykningsstregen bliver de kommende kamp meget afgørende.

Vivild spiller lørdag på udebane mod bundholdet Christiansbjerg IF klokken 13. Her forventer Dennis Holdgaard at have 16 mand til rådighed.

Hvad det kommer til at betyde, vil han ikke afsløre på forhånd.

"En vigtig kamp for os, fordi vi med en sejr reelt kan sætte Christiansbjerg helt af," siger Dennis Holdgaard.

Vivilds resterende kampprogram hedder topholdet Helsted Fremad hjemme, velspillende IFSK hjemme og fysisk stærke Kristrup ude.

Publiceret 11 October 2018 15:00

SENESTE TV