Ryomgård: IF Midtdjurs giver plads til alle i ny julekalender

IF Midtdjurs går i samarbejde med DBU og Red Barnet om årets julekalender til støtte for alle børns adgang til et liv med idræt

Af
Martin Schultz

En god gammel tradition får et tvist, når håndbold- og fodboldafdelingen i IF Midtdjurs igen i år går sammen om at udgive en julekalender til støtte for arbejdet i det lokale idrætsliv.

”Vi er i år gået i samarbejde med DBU og Red Barnet om en julekalender, som både sikrer os midler til vores egen forening, men som også på landsplan støtter børns adgang til et aktivt fritidsliv,” siger Charlotte Dalby, som er næstformand i IF Midtdjurs’ fodboldafdeling. Sammen med bestyrelsesmedlem Henriette Vinter fra fodboldafdelingen har hun taget initiativ til samarbejdet.

”Vi valgte at gå med, for det er så godt et budskab, at alle børn skal have adgang til et aktivt fritidsliv. Indsatsen hedder ’Plads til alle’, og det skal hjælpe til med at børn, som er afskåret fra at deltage i foreningslivet af sociale, økonomiske eller kulturelle grunde, kan blive en del af idrætsfællesskabet,” siger Charlotte Dalby.

Gavekort og billetter til landskamp

Årets julekalender er en skrabekalender, som har unge håndbold- og fodboldspillere fra IF Midtdjurs som motiv.

”Det er et festligt billede med alle de børn fra fodbold- og håndboldafdelingen, som havde mulighed for at være med den dag billedet blev taget på anlægget i Ryomgård,” siger Charlotte Dalby.

Ved at skrabe datofelterne på kalenderen frem mod juleaften har man mulighed for at vinde en lang række præmier, som går fra et gavekort til en værdi af 25.000 kr. til JYSK som hovedgevinst til blandt andet landskampbilletter fra DBU og gavekort til REMA 1000. Kalenderen er også støttet af lokale sponsorer.

Rundt på gader og veje

Søndag formiddag vil børn og voksne fra IF Midtdjurs’ fodbold- og håndboldafdeling komme rundt på gader og veje i Ryomgård og sælge julekalenderen. Når børnene vender tilbage til Midtdjurshallens cafeteria efter veloverstået salg af julekalenderen, vil håndboldafdelingen traditionen tro stå klar med æbleskiver.

”Frem mod julemåneden bliver kalenderen også solgt foran XL Byg og foran Super Brugsen Ryomgård, ligesom den også kan fås i klubhusets cafeteria i Ryomgård,” siger Charlotte Dalby.

Julekalenderen koster 40 kr., som deles ligeligt mellem IF Midtdjurs og partnerskabet DBU og Red Barnet.

Publiceret 09 November 2018 14:46

SENESTE TV