Simone Handberg Pedersen er vendt til til Hornslets damer efter et halvt års pause og bidrager igen flittigt med scoringer. Foto: Hornslet IF

Simone Handberg Pedersen er vendt til til Hornslets damer efter et halvt års pause og bidrager igen flittigt med scoringer. Foto: Hornslet IF

Divisionshåndbold: Ida Nielsen tog over og sikrede Hornslet IF en vigtig sejr

Med en sejr på 27-24 over Stavtrup IF holder Hornslet IF’s divisionsdamer sig fri af nedrykningssumpen i 3. Division

Af
Martin Schultz

Hornslet IF’s divisionsdamer vandt tirsdag aften en meget vigtig sejr, da holdet på hjemmebane i Hornslet Idræts- og kulturcenter slog Stavtrup IF med 27-24 efter at have været foran med 13-10 ved pausen.

Efter en sejr over bundholdet Hammel GF og et uafgjort resultat mod topholdet ASA fik Hornslet IF med sejren over Stavtrup IF point for tredie kamp i træk i rækken, som er ekstremt jævnbyrdig i den nederste halvdel, hvor kun Hammel GF er hægtet helt af med kun 2 point efter 15 kampe. Hornslet IF ligger nummer syv med 13 point efter 15 kampe, side om side med Stavtrup IF og JAI.

“Det var en på mange måder vigtig kamp, hvor vi havde brug for en sejr for at hænge på i tabellen. Bag sejren lå en god holdpræstation i en kamp, hvor vi lukkede for mange mål ind, men samtidig scorede mange mål. Mange spillere bød fint ind angrebsmæssigt. Stavtrup IF gav plads til vores fløje, og det udnyttede især vores venstrefløj Julie Kristine Svendsen med seks rene mål,” fortæller Hornslet IF’s træner Max Ørum Christensen.

Spillerne gjorde hinanden gode

Hornslet IF måtte til kampen undvære stamspilleren Katrine Solgaard Jensen, som er startet i militæret og derfor fremover får svært ved at være med i hverdagskampene. Til gengæld var Nanna Brændbyge Hansen med igen efter sygdom, og så fik holdet hjælp af Ann Ørum Christensen, som lod sig overtale til at stille op, selvom hun stoppede på holdet efter sidste sæson. Hun var god til at styre midterforsvaret i stedet for Katrine Solgaard Jensen.

“De to hold fulgtes ad de første ti minutter, men derefter lagde vi os foran med 2-3 mål og den føring holdt vi resten af kampen, “ fortæller Max Ørum Christensen.

“Fra starten af 2. halvleg prøvede Stavtrup IF at tage Simone Handberg Petersen væk ved at mandsopdække hende, men det løste vi ved at andre spillere trådte i karakter. Især Ida Nielsen tog over og var stærkt spillende og blev topscorer med otte mål. Vi kom frem til mange chancer, som vi var gode til at udnytte, og vi havde rigtig mange chancer fra fløjene. Jeg var meget tilfreds med vores angrebsspil. Mange bød ind med afslutninger og spillerne gjorde hinanden gode,” siger en tilfreds Max Ørum Christensen.

Sejren og de to point var meget velkommen inden Hornslet IF nu holder en kamppause frem til 27. februar, hvor holdet skal en tur sydpå og møde et af rækkens tophold Kolding Håndboldklub.

Kampfakta:

3. Division damer, pulje 3

Hornslet IF - Stavtrup IF 27-24 (13-10)

Tirsdag 5. februar kl. 19.15 i Hornslet Idræts- og kulturcenter

Målscorere:

  Ida Nielsen: 8 (3) mål

  Julie Kristine Svendsen: 6 mål

  Simone Handberg Pedersen: 5 mål

  Mai Søgaard: 3 mål

  Emma Kærgaard: 3 mål

  Nanna Brændbyge Hansen: 1 mål

  Linda Assing Christensen: 1 mål

Publiceret 10 February 2019 12:10

SENESTE TV