Senest vandt Frederik Schandorff i februar Lamborghini Super Trofeo Middle East-mesterskabet med seks sejre i seks løb.

Senest vandt Frederik Schandorff i februar Lamborghini Super Trofeo Middle East-mesterskabet med seks sejre i seks løb.

Den lille frække Frederik i GT3 Blancpain-serie

Essig-drengen skal i 2019 køre adskillige løb i Asien

motor Endnu en brik i puslespillet for 2019-sæsonen for Frederik Schandorff fra Essig er faldet på plads, nemlig at han skal køre GT3 i Blancpain GT Asien series i en Lamborghini GT3 ved Team VSR, der er hjemhørende i Italien, nærmere bestem 90 kilometer syd for Bologna. Teamet har tidligere haft kørere som Robert Kubica og senest Sergey Sirotkin igennem deres team.

Aftalen har været undervejs noget tid med forhandlinger med flere forskellige teams, dog var tilbuddet fra VSR ifølge en pressemeddelelse fra racerkørerens team svært at sige nej til.

Spritny bil

”Jeg er super glad for det gode tilbud, vi har fået fra VSR om at køre for dem i GT3 Blancpain Asien-serien og samtidig meget ydmyg over for opgaven samt den tillid, min sponsor PR Electronics har vist mig i dette forløb, som tager min karrierer op på næste niveau. Jeg forventer, at vi er stærkt kørende, når sæsonen starter med al den test, vi kan nå inden da i en helt ny Lamborghini GT3.

Jeg har allerede været i Italien og teste bilen, som er spritny”, skriver Frederiks Schandorff i pressemeddelelsen.

Serien byder på løb i Malaysia, Japan, Thailand, Vietnam, Korea og Kina, og denne serie skal sammen med DTC i Danmark danne grundlagt for 2019-sæsonen. Der arbejdes også på flere andre muligheder, der endnu ikke er helt på plads.

Job som instruktør

Kalenderen for Blancpain GT Series Asia i 2019 er: 6.-7. april - Sepang, Malaysia, 11.-12. Maj - Buriram, Thailand, 22.-23. juni - Suzuka, Japan, 6.-7. juli - Fuji, Japan, 3.-4. august - Yeongam, Korea og september - Shanghai, Kina.

Frederik Schandorff har også underskrevet en kontrakt med Lamborghini om et instruktørjob ved Lamborghini i Italien, hvilket bringer ham tættere på fabrikken. Derudover forsætter han i Lamborghinis Junior Academy .

”Jeg vil gerne leve af at køre race, og det kan ikke ske i Danmark, så derfor er de internationale aktiviteter nødt til at have første prioritet, hvis man skal opnå en kontrakt som fabrikskører ved et team,” konstaterer Frederik Schandorff.

Publiceret 05 March 2019 19:21