The SixPack, der fandt deres navn via en konkurrence i Lokalavisen, spiller igen op til fest i Byhallen lørdag 24. marts.
The SixPack, der fandt deres navn via en konkurrence i Lokalavisen, spiller igen op til fest i Byhallen lørdag 24. marts.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

The SixPack fyrer den maksimalt af i Byhallen

Der bliver atter gang i sagerne og sang i gaderne lørdag 24. marts i Byhallen i Kolind

Byhallen i Kolind bliver atter hjemsted for en lokal borgerfest lørdag 24. marts.

Modellen bliver den samme som i 2011, hvor et samarbejde mellem det lokale band The Six Pack og Byhallens bestyrelse resulterede i, at små 300 lokale borgere havde en gevaldig aften.

Der startes med fællesspisning af medbragte madkurve. De våde varer skal købes på stedet.

Når sultne maver er mættet og stemningen er steget, går The SixPack på scenen og spiller op til dans til et stykke over midnat.

Orkestret spiller en lang række numre fra da verden gik af lave i 60'erne og frem til nu. The SixPack er et con amoe-projekt, men det betyder ingenlunde, at der er tale om omrøvballemusik.

Musikerne i bandet har en tyngde, der gør, at selv mesteren Thomas Blachmann vil applaudere, fordi han kan mærke musikerne og intensiten i musikken.

The SixPack består af: bassisten Tue Arnkil Jørgensen, leadguitaristen Søren Grentzmann, rytmeguitaristen Henrik Jørgensen, forsangeren Holger Jensen, tangentspilleren Finn Laursen og trommeslageren Martin Lund Rasmussen. Det fleste af medlemmerne har en historie, der står Kolind og nærmeste omegn på i forskelligt omfang.

Laver gerne noget lignende i Ryomgård

Martin Lund Rasmussen er bandets organsisatoriske omdrejningspunkt. Det er ham, der ude om sig for at lave aftaler med lokale arrangører.

"Vi har lavet en fotrinlig aftale med Byhallens formand Tage Mogensen om, at vi deles om tingene på en god måde. Derved er begge parter med til at sikre, at der kan holdes en lokal fest, uden at økonomien er bremseklods," siger Martin Lund Ramussen, i mange år lærer på Kolind Centralskole og blæksprutte på mange fronter i lokalområdet.

"Jeg har sagt til IF Midtdjurs, at vi også er parate til at lave noget tilsvarende i Ryomgård, hvis de er interesseret at lave et samarbejde om en fest i hallen eller klubhuset," fortsætter den entusiastiske trommeslager, som har en fortid som musikalsk reporter på Radio Djursland.

Publiceret: 17. Marts 2012 11:29

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!