Foto: Jens Berg Thomsen

34-årig mand gav dreng et knytnæveslag og skubbede til politibetjent

34-årig mand blev torsdag aften anholdt i Kolind for to voldssager

Østjyllands Politi modtog torsdag klokken 20.07 en anmeldelse fra veninden til en 16-årig dreng, der på letbanestationen i Kolind havde fået to knytnæveslag i ansigtet. Det oplyser politiet i døgnrapporten.

En patrulje kørte ud og mødte de to unge, som forklarede, at en cirka 30-årig mand havde kontaktet dem på letbanestationen og beskyldt dem for at have lavet hærværk. Den 16-årige havde nægtet, og derefter havde gerningsmanden slået ham to gang i hovedet med en knytnæve. De to unge samt to andre vidner på stedet beskrev gerningsmanden for betjentene, og åå baggrund af beskrivelsen havde betjentene en god formodning om, hvem gerningsmanden kunne være, fremgår det af døgnrapporten.

Patruljen kørte derfor mod pågældendes bopæl. På et pizzeria kun 100 meter fra bopælen, fandt de en 34-årig mand, som passede til vidnernes beskrivelse. Da betjentene rettede henvendelse til manden fulgte han med ud på fortovet, hvor han spyttede på jorden lige foran patruljen. Da han blev bedt om ikke at gøre det igen, fremsatte han flere trusler mod betjentene og skubbede den ene betjent i brystet.

Den 34-årige blev anholdt og sigtet for både vold og vold mod politiet, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 29 November 2019 13:03