En jæger vågnede i nat op til en overraskelse og en anholdelse.

En jæger vågnede i nat op til en overraskelse og en anholdelse. Modelfoto: Adobe Stock

Fuld jæger ville ud og skyde mårhunde efter midnat, men faldt i søvn i bilen: Endte med at blive lagt i håndjern

En mand vågnede i nat lettere overrasket op til betjente, der råbte at han skulle komme ud af bilen. Politiet havde inden da ringet efter forstærkning

En patrulje fra Østjyllands Politi besluttede sig natten til tirsdag kl. 01.48 at undersøge en bil nærmere, som holdt stille på Korupskovvej i Ryomgård.

Bilen holdt med tænding på og bag rattet sad en mand og sov. Ved siden af ham stod et jagtgevær, og det fik betjentene til at tilkalde forstærkning.

Da manden bag rattet pludseligt vågnede op, stod betjentene klar og råbte til ham, at han skulle komme ud af bilen. Det efterkom den noget overraskede mand, som straks blev lagt i håndjern.

Føreren var en 30-årig mand, som fortalte, at han var på vej ud for at skyde mårhunde. Undervejs var han blevet træt og faldet i søvn i bilen, lød forklaringen.

Manden havde tilladelse i orden til at bære våben i forbindelse med jagt, men da alkometertesten viste, at han var beruset, besluttede politiet at beslaglægge alle hans jagtvåben, hvor det nu skal vurderes, om han stadig må beholde dem. Derudover blev manden også sigtet for spritkørsel.

am

Publiceret 24 March 2020 13:27