Arkivfoto.

Tilbød bekendt 300 kroner for lift: Fik buler i hovedet og smerter i kroppen

Det gik rent galt, da to 18-årige mænd, der kender hinanden, i nat aftalte et lift til en fest.

De var sammen med andre unge samlet ved Strandvejen i Ebeltoft, hvorfra den ene ville videre til en fest. Han spurgte derfor den anden, som var i bil, om han ville give ham et lift. Han afslog og kørte væk, men da han blev ringet op og tilbudt 300 kroner for liftet, vendte han tilbage - angiveligt for at køre den jævnaldrende bekendte til fest.

Den 18-årige, som havde brug for et lift, har forklaret politiet, at han overførte 300 kroner på MobilePay og stak armen ind af vinduet ved passagersiden for at vise, at pengene var overført.

Den 18-årige bilist reagerede imidlertid ved at sætte bilen i gang, mens den anden hægtede sig fast til bilen for at få ham til at standse. Han blev i stedet trukket hen ad vejen, men kunne ikke holde ved og faldt kort efter ned på asfalten, mens bilen kørte væk.

Der blev tilkaldt en ambulance, og den 18-årige blev tjekket for skader. Umiddelbart var han sluppet med et par buler i hovedet og smerter i ben og skulder, men han blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet forsøgte forgæves at finde frem til den 18-årige bilist, men man ved, hvem han er, og han kan formentlig se frem til en sigtelse for ikke at overholde sine forpligtelser i forbindelse med et færdselsuheld.

Episoden skete natten til mandag klokken 00.42.

jr

Publiceret 13 July 2020 11:34