Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politiet søger vidner:

Hornslet ramt af indbrudsbølge i biler

Ikke mindre end seks biler parkeret i Hornslet er der blevet brudt ind i

Østjyllands Politi modtog i løbet af torsdag flere anmeldelser fra borgere, der havde haft ubudne gæster i deres biler, mens de har holdt parkeret i Hornslet.

Hele seks biler har politiet fået anmeldelser om indbrud i.

Den første anmeldelse kom klokken 07.22, hvor en 34-årig kvinde oplyste, at der havde været indbrud i begge familiens biler, der havde holdt parkeret på Baastrup Thomsens Vej i Hornslet. Det skete i tidsrummet mellem onsdag klokken 22 og torsdag klokken 06.30. I begge biler var en eller flere ruder blevet knust, og der var stjålet tasker med computere.

Næste anmeldelse kom klokken 07.30, hvor en 27-årig mand oplyste, at han havde fået knust en rude i sin bil, mens den havde holdt parkeret på J.C. Danielsens Vej i Hornslet mellem onsdag klokken 21.30 og torsdag klokken 07.15. Her var der dog umiddelbart kun rodet rundt i bilen, men ikke stjålet noget.

Næste anmeldelse kom klokken 08.23, hvor en 35-årig kvinde oplyste, at der var stjålet to computere fra baggagerummet på hendes bil, der holdt parkeret på Søbakken i Hornslet i tidsummet mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 07.00. Der var ikke umiddelbart nogen tegn på, hvordan tyven var kommet ind i baggagerummet.

Næste anmeldelse kom klokken 08.56, hvor en 52-årig mand oplyste, at nogen havde brudt døren i hans bil op og stjålet en taske med en computer. Bilen havde holdt parkeret på Aksel Sørensens Vej i Hornslet torsdag i tidsrummet mellem klokken 02.50 og 03 – han var helt sikker på tidspunktet, idet han havde videoovervågning af gerningsmændene.

Næste anmeldelse kom klokken 19.40, hvor en 39-årig kvinde oplyste, at hun om morgenen var kommet ud til en åben bildør. Kvinden vidste ikke, hvordan døren var blevet åbnet, og der var umiddelbart heller ikke stjålet noget fra bilen, der havde holdt parkeret på Aksel Sørensens Vej i Hornslet i tidsrummet mellem onsdag klokken 18.30 og torsdag klokken 07.30.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man altid tømmer bilen, når man forlader den. Man bør aldrig have værdigenstande såsom tasker, telefoner eller lignende liggende synligt fremme i bilen, men i stedet tage det med sig.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set en eller flere personer i nærheden af den ovennævnte veje – særligt omkring kl. 03.00, hvor de er blevet set på videoovervågning.

dp

Publiceret 18 September 2020 11:36