Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Beboer fik fat i indbrudstyv: Så blev han truet med kniv

Mandag klokken 22.42 vågnede en 64-årig mand i sit hus på Landevejen i Rodskov, ved at han hørte en lyd i haven. Herefter kom der en høj lyd fra terrassedøren i stuen, så han gik ned fra husets 1. sal for at se, hvad der foregik. Her kunne han se, at terrassedøren var brudt op, og at der befandt sig en fremmed mand i stuen. Da den fremmede fik øje på beboeren, vendte han om og løb ud af terrassedøren.

Beboeren løb ud af fordøren, hvor han kunne se den fremmede mand og en anden mand løbe ud af haven og ned ad indkørslen. Kort efter kom to andre mænd løbende ud fra garagen, og beboeren sprang hurtigt over et hegn og fik fat i den ene af dem. Der opstod tumult mellem de to personer, idet den ukendte mand forsøgte at vriste sig fri for at komme ind i en bil, der holdt parkeret i indkørslen.

Kort efter kom de to andre mænd hen til dem, og den ene af dem holdt en kniv i sin hånd, hvilket fik den 64-årige til at slippe sit tag i den tredje mand. Herefter satte de tre mænd sig ind i bilen og kørte i høj fart fra stedet i retning mod motortrafikvejen.

Den 64-årige mand beskriver de tre mænd som:

  • Arabiske af udseende
  • Ca. 20 år gamle
  • Iført mørkt tøj
  • Kørende i en mørk personbil – muligvis en VW Golf

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set de tre/fire mænd eller den omtalte bil i området sent mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

jr

Publiceret 15 December 2020 15:27