Ung mand kørte spritkørsel: Bilist greb ind og foretog civil anholdelse

Bilist tilbageholdt ung mand, der kørte spritkørsel på ATV'er i Trustrup

Artiklens øverste billede
Da politiet ankom til stedet, blev den unge mand anholdt og sigtet for spritkørsel. Arkivfoto

En 30-årig mandlig bilist reagerede hurtigt, da han onsdag på Lyngbyvej i Trupstup blev opmærksom på, at føreren af en ATV’er virkede påvirket af alkohol. Han foretog således en civil anholdelse af manden, indtil politiet ankom og tog over.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 30-årige forklarede til politiet, at han var kommet kørende i sin bil, da en ATV’er med tre unge mænd kom kørende imod ham, og da han blev blændet af lyset fra ATV’en, blinkede han med lygterne. Det fik føreren af ATV’en til at kvittere med en strittende langemand, oplyser politeit.

Den 30-årige vendte rundt og fulgte efter ATV’en, som standsede kort efter. Da manden fik kontakt med de tre mænd, virkede føreren påvirket af alkohol, og han tilbageholdt ham derfor, tog nøglen fra ham og kontaktede politiet.

Imens gik førerens to jævnaldrende venner hastigt fra stedet med ATV’en.

Da betjentene kom frem, blev den 20-årige mand, der havde kørt ATV’en, anholdt og sigtet for spritkørsel. Da den 20-årige sad i politibilen, sparkede han i øvrigt til den ene betjent, og han blev derfor også sigtet for vold mod politiet.

En anden patrulje gik ud for at lede efter de to andre unge mænd, og de fandt dem kort efter gående på en grusvej i nærheden. Mændene forsøgte at stikke af, men gav hurtigt op og afslørede, at de havde gemt ATV’en i et skovstykke lidt derfra.

ATV’en blev fundet og bragt til nærmere undersøgelse, oplyser politiet i døgnrapporten.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen