Villa udbrændt: Kvinde fundet død

En 64-årig kvinde har torsdag morgen mistet livet under en brand i en villa i Ørsted.

Artiklens øverste billede
Hele huset har været i brand, hvor en 64-årig er afgået ved døden. Foto: Øxenholt foto.

En villabrand har torsdag morgen kostet en kvinde livet. Brandmænd er stadig i gang på en adresse i Storegade i Ørsted, hvor branden blev anmeldt tidligt torsdag morgen klokken 06.30.

Østjyllands Politi skriver i døgnrapporten, at en nabo havde hørt branden, og som kunne se, at branden allerede var meget voldsom.

Anders Rathcke, operationschef hos Østjyllands Brandvæsen, fortæller, at villaen har været overtændt, og at der har været brand i hele huset.

Netop fordi huset var overtændt, da brandvæsnet nåede frem, var det ikke muligt at gå ind i huset.


Umiddelbart før klokken 08.00 fandt brandfolkene frem til en person, der var indebrændt og afgået ved døden. Politiet formoder, at der er tale om husets 64-årige, kvindelige beboer. Hendes pårørende er underrettet.

Operationschef, Anders Rathcke, fortæller yderligere, at brandfolk fra Allingåbro, Fjellerup, Kolind og Grenå samt frivillige fra Grenå arbejder på stedet, og at branden er under kontrol.

Politiets teknikere skal nu foretage en række tekniske undersøgelser, der dels skal afklare brandårsagen og dels skal sikre en endelig identifikation af den afdøde person.

jg

Læs også

Del artiklen