To unge mænd sparkede 17-årig

To mænd på 18 og 20 år bliver tilbageholdt i fire uger. De er sigtet for at have væltet 17-årig omkuld og slået og sparket ham på Tingvej i Hornslet.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen

Østjyllands Politi har tirsdag eftermiddag fremstillet to mænd på 18 og 20 år i et grundlovsforhør ved Retten i Randers.

De sigtes for vold og vold af særlig farlig karakter. Efter grundlovsforhøret blev de fængslet i fire uger, mens politiets efterforskning står på, oplyser vagtchef René Ludvig fra Østjyllands Politi.

Overfaldet skete mandag aften kl. 20.15 på Tingvej i Hornslet, oplyser Østjyllands Politi.

Her har de to unge mænd angiveligt overfaldet en 17-årig dreng ved at vælte ham omkuld og sparke ham flere gange i ansigtet og på kroppen. De er desuden begge sigtet for ulovlig tvang og frihedsberøvelse af den 17-årige dreng ved efterfølgende at have tvunget ham til at udlevere sin mobiltelefon og truet ham til at følge med dem.

Den 20-årige er desuden sigtet for tre tilfælde af vidnetrusler, dels mod den 17-årige dreng og dels mod tilstedeværende vidner til overfaldet, ved verbalt at true med vold og deslige, hvis de blandede sig eller kontaktede politiet.

Anklagemyndigheden havde anmodet om dørlukning i sagen og det betyder, at offentligheden ikke har flere detaljer om overfaldet.

kijo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen