Opdateret: Park afspærret, 29-årig mands skader efterforskes

Park og området omkring det undersøges af politiet.

Artiklens øverste billede
Onsdag formiddag blev parken i Mørke afspærret, mens politiet var talstærkt tilstede. Foto: Øxenholt Foto

Opdateret 18.11 klokken 13.00

Muligt knivstikkeri i Mørke

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 8.58 en anmeldelse om, at en 29-årig mand var blevet stukket med kniv på en adresse i Mørke. Da betjentene kom frem, traf de den 29-årige, som havde nogle alvorlige skader, formentligt efter et knivstik, og han derfor blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet. Han er uden for livsfare og var i stand til at tale med politiet, men ønskede ikke at oplyse, hvordan skaderne var sket. Den videre efterforskning ledte politiet til flere steder i Mørke, som blev undersøgt for spor, ligesom der blev foretaget flere afhøringer. Østjyllands Politi efterforsker fortsat sagen for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Opdateret 13.07 »Årsagen til vores tilstedeværelse er, at en 29-årig mand har pådraget sig nogle skader, som muligvis kan stamme fra en kriminel handling. Den 29-årige er indlagt, men er uden for livsfare. Vi efterforsker sagen nærmere og har ikke yderligere info,« lyder det fra Østjyllands Politi på Twitter.

Vi skrev tidligere:

Politiet er talstærkt til stede ved parken i Mørke, hvor de har afspærret området med bånd denne onsdag.

Der er set en ambulance køre fra stedet med udrykning umiddelbart før klokken 11.


Onsdag formiddag blev parlen i Mørke afspærret, mens politiet var talstærkt tilstede. Foto: Øxenholt Foto

Men indtil videre har Østjyllands Politi ikke mange kommentarer:

»Vi er i øjeblikket til stede ved en adresse i Mørke, hvor vi undersøger en hændelse. Vi har spærret et område af og kommer til at være på stedet et stykke tid. Vi har ikke yderligere information på nuværende tidspunkt. Vi følger op her, når vi kan sige mere,« lyder det i en besked på Twitter fra Østjyllands Politi.

»Vi har ikke yderligere kommentarer i øjeblikket. Vi er ved at efterforske en hændelse,« siger Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved politiet til Adresseavisen Syddjurs.

Adresseavisens lokalredaktør observerede en politibil i området, da han kørte hjem efter valgdækningen på Ebeltoft Rådhus lidt over klokken 4 i morges.

Andre kilder fortæller, at der er fundet en bil parkeret på en vej tæt på. Her undersøger politiet både bilen, området og en adresse, forlyder det.

Politiet har ingen yderligere kommentarer i øjeblikket.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen