Sne skyld i en del uheld på Syddjurs veje

Mindst fire færdselsuheld er rapporteret til Østjyllands Politi tirsdag og onsdag på grund af vinterens første snefald.

Artiklens øverste billede
Flere biler måtte slippe vejgrebet under vinterens første snefald. Arkivfoto: Johan Gadegaard/Scanpix 2021Østjyllands Politi har i politirapporten optaget en del flere færdselsuheld på vejene i Syddjurs de seneste dage.

Tirsdag kl. 18.35 skete der et færdselsuheld i krydset Sivestedvej/Korupskovvej i Kolindbro ved Kolind. En 54-årig mandlig bilist kom kørende ad Sivestedvej frem mod t-krydset, da han, formentlig på grund af glat føre, ikke kunne standse og fortsatte over på modsatte side, hvor han påkørte en jordvold og et træ. Der skete umiddelbart kun materiel skade som følge af uheldet.

Minuttet senere, tirsdag kl. 18.36 skete der et færdselsuheld på Flintbakken i Rostved ved Rønde. En 32-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil, formentligt pga af glat føre, da han kørte ad afkørselsrampen fra Grenåvej. Han kørte ud foran en minibus ført af en 74-årig mand, hvorefter de to biler stødte sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 32-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 17.38 skete der et færdselsuheld på Flintbakken ved afkørslen fra motortrafikvejen ved Rønde. En 63-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 59-årig mand. Ingen af personerne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Onsdag kl. 20.51 skete der et solouheld på Klemstrupvej i Ryomgård. En 21-årig mandlig bilist mistede herredømmet over bilen på grund af glat føre, hvorefter den endte i grøften og væltede om på taget. I bilen var der, ud over føreren, to kvinder på 21 og 25 samt en 30-årig mand.

Læs også

Del artiklen