Politiet fangede indbrudstyve og fandt stoffer og patroner

Artiklens øverste billede

Tirsdag klokken 10.31 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der netop havde været indbrud i en villa på Overblikket i Rodskov ved Hornslet, og at gerningsmændene var kørt fra stedet i en bil.

Der blev sendt en patrulje til stedet, der kørte lidt rundt i området for at lede efter bilen, men uden held.

Betjentene kørte i stedet til den adresse, hvor ejeren af bilen boede, og her holdt bilen parkeret.

Da betjentene bankede på, var det den 20-årige kvindelige ejer af bilen, der åbnede døren. I lejligheden befandt sig også to mænd på 21 og 27 år, som politiet mistænkte havde stået bag indbruddet. De blev derfor begge sigtet for indbrud i villa, oplyser Østjyllands Politi.

Den 27-årige mand blev fundet i besiddelse af nøglen til bilen og den 21-årige fortalte, hvor politiet kunne finde tyvekosterne. Den 27-årige blev desuden sigtet for narkobesiddelse, da der blev fundet en klump hash i hans jakkelomme.

Den 21-årige blev sigtet for besiddelse af både doping, hash og skunk samt for overtrædelse af våbenloven, da der på hans bopæl blev fundet flere patroner, som han ikke havde tilladelse til at besidde.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen