Voldsom bygnignsbrand midt i byen: En person kørt på hospitalet

Østjyllands Brandvæsen er rykket ud til en bygningsbrand midt i Ebeltoft, hvor flammerne gik igennem taget. Bemanding fra fire stationer har tirsdag aften kæmpet mod flammerne. En enkelt person er reddet ud af bygningen.

Artiklens øverste billede
Tirsdag aften rykkede Østjyllands Brandvæsen ud til en kraftig brand midt i Ebeltoft. Foto: Øxenholt Foto.

Tirsdag aften rykkede Østjyllands Brandvæsen ud til en bygning på Jernbanegade i Ebeltoft, hvor det brændte kraftigt, og hvor flammerne var gået gennem taget.

Det bekræfter vagthavende ved brandvæsenet, Thomas Jørgensen, over for Lokalavisen.

»Vi bliver kaldt ud til en bygningsbrand, hvor vi på vej derud fik at vide, den var gået gennem taget, og der var kraftig brand. Da vi kommer frem, ser vi, det holder stik. Vi sender hurtigt tre røgdykkerhold ind,« siger han.

Brandfolk fra flere stationer er rykket ud til branden i Ebeltoft, forklarer Thomas Jørgensen, der også fortæller, at de har evakueret en person fra bygningen, der nu

»Vi fik én person ud af bygningen, der har fået noget røg og noget varme, som er blevet kørt til kontrol på hospitalet,« forklarer han.

Ifølge vagthavende fra Østjyllands Brandvæsen er branden ved at være under kontrol, men slukningsarbejdet vil fortsætte et par timer tirsdag aften. Foto: Øxenholt Foto.

Brandvæsenet regner med at slukningsarbejdet fortsætter et par timer endnu, men ifølge Thomas Jørgensen er de ved at have godt styr på den voldsomme brand.

»Jeg tror, vi er der et par timer endnu,« siger han.

Læs også

Del artiklen