Knivdrab: Kondolencerne strømmer ind på de sociale medier

Reaktionerne er mange på de sociale medier ovenpå drabet på en 50-årig kvinde på en adresse i Ebeltoft. Kvindens 54-årige samlever er sigtet for drabet, men i grundlovsforhøret nægtede han sig skyldig, men han erkendte vold med døden til følge.

Artiklens øverste billede
Politi afspæring, minestrimmel, afspærringsbånd politi.

Lørdag klokken 23.46 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv på en adresse i Ebeltoft.

Der blev med det samme sendt både politi og ambulancer til stedet, hvor det stod klart, at kvinden var blevet stukket adskillige gange og var svært tilskadekommen. Kort efter blev kvinden erklæret død af lægen på stedet.

På en adresse i Aarhus fik politiet kort efter kontakt til en 543-årig mand, som er samlevende med den afdøde kvinde. Han blev anholdt og sigtet for drab.

Den 54-årige mand blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Her nægtede sig skyldig og i stedet erkendte han at have begået vold med døden til følge.

Tragedie

På de sociale medier strømmer det ind med kondolencer til den dræbte kvindes familie, og det er en klar tendens i kommentarerne, at den ulykkelige hændelse er helt uforståelig.

Kvinden og samleveren beskrives entydigt som yderst venlige og omgængelige mennesker med en stor kontaktflade.

Ifølge BT havde parret, som drev virksomhed sammen, i timerne forinden været sammen ud at spise på en restaurant i Ebeltoft.


Læs også

Del artiklen