Albertinelund: Ingen røg ud af den brand

En brand i en campingvogn på Albertinelund Camping ud til Kattegat ved Bønnerup Strand natten til onsdag blev hurtigt slukket af det lokale brandvæsen.

Artiklens øverste billede
En politipatrulje kunne natten til onsdag konstatere ved selvsyn, at der var styr på slukningen af en af, uvisse årsager opstået, ildebrand i en campingvogn på Albertinelund Camping ved Bønnerup Strand. Arkivfoto

Natten til onsdag klokken 01.01 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en campingvogn, der holdt på Albertinelund Campng. Campingpladsen ligger helt ud til Kattegat ved Bønnerup Strand.

Da betjentene ankom til stedet, blev de mødt af ejeren af campingpladsen, som kunne oplyse, at der ikke var nogen personer i campingvognen.

Det var ejeren af campingpladsen, der havde opdaget flammerne og ringet 112 – hun havde også taget kontakt til de øvrige beboere på campingpladsen for at orientere dem om branden.

Brandvæsnet var allerede i gang med slukningsarbejdet. De fik hurtigt styr på branden, og der var ikke umiddelbart fare for, at ilden ville sprede sig.

Det er endnu uvist, hvordan branden er opstået, oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen