Den radikale Carsten Bech er på hjemmebane til vælgermødet i Ugelbølle Forsamlingshus

Den radikale Carsten Bech er på hjemmebane til vælgermødet i Ugelbølle Forsamlingshus

Landsbyer og skoler til debat i Ugelbølle

Ugelbølle Landsby- og Distriktsråd har fået politikernes tilsagn til et vælgermøde i Forsamlingshuset.

Af
Af Martin Schultz

Kun Dansk Folkeparti mangler at svare, men ellers vil alle de opstillede partier og lister til Kommunalvalget i Syddjurs Kommune være repræsenteret ved at vælgermøde i Ugelbølle Forsamlingshus.
Ugelbølle er et af de lokalområder, som har været mest berørt af politikken i de første år i Syddjurs Kommune. Ugelbølleborgere har kæmpet for at bevare deres skole, bedre pasningstilbud og for cykelstien fra Ugelbølle til Følle. Så der er ingen tvivl om at der bliver skud med skarpt, når politikerne stiller op til debat i Ugelbølle Forsamlingshus tirsdag 20. november.
Der er sat navn på deltagerne bortset fra Borgerlisten, som først skal til at holde sine opstillingsmøder og derfor ikke kender sin kandidatliste endnu.

Typisk bosætningsområde

Arrangør af mødet er Ugelbølle Landsby- og Distriktsråd, og det får den flittige debattør og bestyrelsesmedlem i landsbyrådet, Christina Busk, som ordstyrer.
"I Ugelbølle er vi særligt optaget af landsbymiljøernes udvikling, skolestruktur, pasningstilbud for mindre børn, infrastruktur, trafiksikkerhed, og selvfølgelig den kommunale økonomi," siger Christina Busk.
På mødet får hvert parti får lejlighed til at præsentere sin politik. Efter en kort kaffepause vil der være spørgsmål fra salen med mulighed for debat.

Vælgermøde i Ugelbølle 20. oktober

Tilmeldte deltagere: Carsten Bech, RV Kirstine Bille, SF Mårten Breum, SF Nina Thomsen, S Anette Quist Busk, S Kirstine Kahr Kvorning, Konservative Claus Wistoft, Venstre En repræsentant fra Borgerlisten

Publiceret 01 October 2009 13:32