Djursland er populært trods ustadigt vejr. Det vidner besøgstallene i Kattegatcentret blandt andet om.

Djursland er populært trods ustadigt vejr. Det vidner besøgstallene i Kattegatcentret blandt andet om.

Turisme:

Djursland er stadig populær på trods af vejret

Skolernes sommerferie er snart overstået, og selv om stort set alle ferieuger har været præget af meget ustadigt vejr, så er Djursland ikke blevet fravalgt på det grundlag. Det fortæller tursimedirektør i Visit Djursland Flemming Rasmussen.
“Lige før sommeren lød meldingerne på, at der stort set var udsolgt i feriehusene rundt omkring. De er jo booket på forhånd, så der kommer gæsterne naturligvis. Campingområdet er selvfølgelig lidt mere følsomt, men alle de meldinger vi har fået indtil nu lyder på, at det har været en god sommer,“ siger Flemming Rasmussen.

Flere tyskere

Der er dog stadig forhåbninger om, at vejret stabiliserer sig en anelse til den varme side. Ikke mindst fordi der i den kommende måned fortsat vil komme mange tyske turister til området på grund af den forskudte sommerferie.
“De fleste tyskere har bestemt sig for at komme hertil for længe siden. Ellers får de ikke de bedste huse. Men sidste-øjebliksbookingerne er mere usikre. Det kommer helt sikkert an på, hvordan vejret bliver resten af sommeren,” lyder det fra Flemming Rasmussen.

null

Publiceret 08 August 2017 07:30