Maria Merle Bachmand Andersen sammen med sønnen Kalle Emil, da sidste eksamen var i hus. Foto: Viden Djurs

Maria Merle Bachmand Andersen sammen med sønnen Kalle Emil, da sidste eksamen var i hus. Foto: Viden Djurs

Årets første EUX-student i Grenaa

Maria Merle Bachmand Andersen er tidligere frisør, men grundet lille søn og udearbejdende mand kastede hun sig over studierne og med stor succes

29 årige Maria Merle Bachmand Andersen blev årets første EUX-student på EUX-Business på VID Erhvervsuddannelser i Grenaa. Hun afsluttede med et 10-tal i faget Afsætning B og med et flot gennemsnit på 9,6.

Hun er tidligere frisør, men sønnen 2½-årige Kalle Emil og en udearbejdende mand blev grunden til karriereskiftet, der gerne skal ende ud i et job med mere familievenlige arbejdstider. Lige nu venter hun på svar på en elevstilling hos en virksomhed, som hun har lovet ikke at røbe navnet på, og sideløbende har hun søgt ind på fjernstudie som finansøkonom.

”Fjernstudiet passer rigtig godt sammen med familielivet, som jeg prioriterer højt, og det er præcis de samme adgangskrav og muligheder som på det almindelige forløb med fremmøde”, fortæller Maria, som fremhæver lærerne og det øvrige personale på EUX-Business som super dygtige og altid imødekommende.

”Tiden på EUX-Business har givet mig venner for livet. Vi har været et meget blandet hold med forskellige baggrunde og med stor aldersspredning, men man finder hurtigt sammen med nogen, der vil det samme som én selv.”

Publiceret 26 June 2019 10:00