Lufthavnsdirektør Peer H. Kristensen og Head of Airline Relations i Aarhus Airport, David Surley, modtog onsdag aften ’Airport of the Year Award’ ved ERA's generalforsamling i Frankrig.

Lufthavnsdirektør Peer H. Kristensen og Head of Airline Relations i Aarhus Airport, David Surley, modtog onsdag aften ’Airport of the Year Award’ ved ERA's generalforsamling i Frankrig. Pressefoto

Aarhus Airport kåret som årets lufthavn

Lufthavnen på Djursland får ros og pris for lufthavnens udvikling

Aarhus Airport er blevet kåret som årets lufthavn af ERA (European Regions Airline Association), som er en sammenslutning af regionale europæiske flyselskaber.

"Aarhus Airport har tydeligt vist en signifikant kommerciel og operationel turnaround i år ved at modernisere sine lufthavnsfaciliteter, udvide sine destinationer og øge passagertallet - samt den store opgave med at ændre lufthavnsstrukturen til en mere dynamisk, kommerciel forretningsmodel," siger ERA's generaldirektør Montserrat Barriga i en pressemeddelelse fra Aarhus Airport.

Aarhus Lufthavn er den eneste danske lufthavn, der er medlem af ERA, som varetager interesser for 51 flyselskaber og 156 associerede medlemmer (heraf 19 lufthavne) på tværs af den europæiske luftfartsindustri.

"Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse. Det vidner om, at vi er lykkedes med vores vækststrategi, der blandt andet har budt på en omfattende ombygning af lufthavnen med nyt design- og madkoncept. Vi har samtidig haft stort fokus på at øge passagervæksten ved at udvide med nye ruter. Med den flotte titel som årets lufthavn vil vi med stolthed fortsætte udviklingen af lufthavnen til gavn for vores gæster,” siger Peer H. Kristensen, direktør i Aarhus Airport.

jr

Publiceret 10 October 2019 09:20