Lasse Dahl Sørensen (tv.) fik en flot afsked med IF Ådalen efter fire på trænerbænken trods nederlaget. Anfører Thomas 'Thunderboots' Høgh Mikkelsen (th.) og holdkammeraterne kan se tilbage på en god sæson. Foto: IF Ådalen

Lasse Dahl Sørensen (tv.) fik en flot afsked med IF Ådalen efter fire på trænerbænken trods nederlaget. Anfører Thomas 'Thunderboots' Høgh Mikkelsen (th.) og holdkammeraterne kan se tilbage på en god sæson. Foto: IF Ådalen

Seriefodbold - playoff: Ådalen IF døde med støvlerne på

Ådalen IF tabte playoff-kampen mod Hammel GF med 2-0 og spiller derfor også i Serie 3 i næste sæson

Af
Martin Schultz

Så gik den ikke længere for Ådalen IF, og træner Lasse Dahl Sørensen kan nu som varslet trække sig tilbage med god samvittighed efter fire år som træner i klubben.

Efter at heldet tilsmilede Ådalen IF i den første playoff kamp mod lokalrivalerne fra Auning IF, som blev sendt ud efter straffesparkskonkurrence, så var det stolpe ud tirsdag aften i mødet med Serie 2 klubben Hammel GF på udebane på kunstgræs i Hammel. Hjemmeholdet vandt med 2-0 på to mål i 2. halvleg, men Ådalen IF gav Hammel GF flot modstand og havde også sine muligheder i kampen.

Ådalen IF var klar over, at man ville blive blive udfordret på tempo og fysik, men det blev en lige kamp.

“Det gik meget bedre end vi havde frygtet. Vi lykkedes med stå tæt, og selvom vi blev trykket i starten, havde vi også vores chancer.”

To mand skadet i kampen

Ådalen IF blev ramt af to skader, for Nikolaj Voldby måtte udgå allerede efter et kvarter, og Casper Thoudahl kunne ikke sprinte og måtte rykkes ind på midten af banen. Så holdet måtte ændres på to pladser tidligt i kampen, men Ådalen IF havde alligevel to rigtig store chancer i 1. halvleg.

“Først fik Thomas Høgh Mikkelsen ikke rigtig ramt bolden på en helt fri flugter, og senere kom vi godt afsted med to mand, men Mads Klinke Espensens tværpasning kom til at ligge lidt bagved Theodor Roe Kirch,” fortæller Lasse Dahl Sørensen.

“I pausen snakkede vi om, at i skulle fortsætte og forsøge at udnytte vores muligheder, for vi havde haft mulighederne. Men midt i 2. halvleg kom Hammel GF foran, og så måtte vi satse noget mere, og det gav også nogle muligheder til vores modstander. Men vi havde en kæmpechance, da Kieren Boyling erobrede bolden og spillede bande med Jonas Andersen. Kieren kom til en afslutning i det lille felt, men ramte ikke målet. Vi satsede mere og mere for at få udlignet, men kort før tid blev en høj bold spillet hen over vores forsvar. Vi forsøgte at trække Hammel GF-spilleren offside, men han fik en friløber. Vores målmand Rasmus Thomsen reddede i første omgang friløberen, men riposten ramte angriberen i maven, så han fik bolden med sig og kunne løbe bolden i det tomme mål,” fortæller Lasse Dahl Sørensen.

Ny træner klar til at overtage

Målmand Rasmus Thomsen spillede igen en stor kamp for Ådalen IF, men det var dog Thomas Høgh Mikkelsen, som blev valgt til kampens spiller.

“Kampen var en god oplevelse. Vi kan være stolte af vores indsats. Vi døde med støvlerne på,” siger Lasse Dahl Sørensen.

“Vi har haft en sæson over al forventning, hvor vi endte på en andenplads. Og så vidt jeg ved, er alle spillere klar til at fortsætte efter vinterpausen,” siger Lasse Dahl Sørensen, som nu trækker sig tilbage for at holde en velfortjent fodboldpause.

Jesper Møgelvang overtager opgaven som træner for Ådalen IF efter Lasse Dahl Sørensen.

FAKTA

Serie 3 - playoff

Hammel GF - Ådalen IF 2 - 0 (0 - 0)

Tirsdag 12. november kl. 19.30 på Hammel Kunstgræsbane

Målscorere:

1 - 0 Aske Salhøj (66. min.)

2 - 0 Aske Salhøj (84. min.)

Publiceret 14 November 2019 13:30