Lokale Grafisk ID / BDO fik en perfekt start på indesæsonen med sejren i Sparekassen Djursland Cup. Tilsendt foto

Lokale Grafisk ID / BDO fik en perfekt start på indesæsonen med sejren i Sparekassen Djursland Cup. Tilsendt foto

Lokale Grafisk ID / BDO løb med check og palmer

Sparekassen Djursland Cup i Vivild var den første virkelige styrkeprøve mellem 'indendørs-hajerne', og den faldt ud til de lokale heltes fordel

Af
Lars Norman Thomsen

Så er dømt nedtrapning for den udendørs fodbold for mange seriespillere og i stedet masser af indendørs stævner med gode pengepræmier som lokkemad.

Vivild IF er traditionel blandt de første arrangører af et kvalitets-indestævne på vintersæsonens playliste med Sparekassen Djursland Cup, og det blev igen en klassiker hvad spænding angår.

De bedste hold, der spiller med i den såkaldte GMP-serie, fik lejlighed til at teste dagsformen første gang. GPM er den officielle forkortelse for indefodbold.dk Grand Prix Masters (DM i indefodbold for herre senior).

Frederik Bjerregaard, mangeårig førsteholdsspiller i Vivild IF, og en af 'indendørs-hajerne' hos lokale Grafisk ID / BDO, beretter om et godt stævne med masser af godt spil og action.

30 hold havde meldt deres ankomst, og det gjorde det nemt for arrangerende Vivild IF at sammensætte 6 puljer med hver 5 hold, hvor 1’eren gik direkte videre til én af to puljer, hvor der blev spillet om en semifinaleplads. 2’eren måtte ud i to playoff kampe for at sikre sig videre engagement.

Genialitet af Riis

Den ene semifinalepulje blev vundet af stævnets forsvarende mestre fra MD Sport og Fysioterapi efter de i den sidste kamp slog Grafisk ID / BDO i den direkte kamp om 1.-2. pladsen.

Sidste års danmarksmestre fra Tommerup Efterskole vandt i sikker stil den anden semifinalepulje med 3 sejre ud af 4 mulige. Midtjysk Tag blev 2’er i denne pulje foran Neoperl Nordic / Craft.

Den første semifinale bestod derfor af MD Sport og Fysioterapi mod Midtjysk Tag, mens der i den anden var lagt op til et brag af en kamp mellem Tommerup Efterskole og Grafisk ID / BDO.

MD Sport og Fysioterapi trak sig sejrrigt ud af det første semifinaleopgør med en sejr på 4-3. Dog måtte kampen ud i en såkaldt ”Golden Goal”, hvor det længe lignede at Midtjysk Tag ville trække det længste strå. Afgørelsen faldt efter Midtjysk Tag mistede bolden foran eget mål, hvorefter bolden kunne trilles stille og roligt over stregen.

Den anden semifinale endte med en 2-1 sejr til Grafisk ID / BDO. Det blev som altid et meget intenst opgør, hvor de små marginaler var på ”hjemmeholdets” side. Her stod der 1-1 indtil ca. 1 minut før tid, hvor Simon Riis (tidligere divisionsspiller i Brabrand) lavede et klassemål med venstrebenet i en åben spilsekvens, fortæller en tilfreds Frederik Bjerregaard.

10.000 af de lange

I finalen tog de lokale helte fra Grafisk ID / BDO en stensikker 4-2 sejr mod et overmatchet hold fra MD Sport og Fysioterapi, og vandt dermed de 10.000 kr., samt 10.000 GPM-point.

I kampen om 3.-4. Pladsen vandt Tommerup Efterskole over Midtjysk Tag, mens Neoperl Nordic / Craft kunne tage sig af 5. Pladsen efter en sejr over JBS-IT.dk.

FAKTA:

Slutresultat Sparekassen Djursland Cup

  • 1. Grafisk ID / BDO (10.000 kr.)
  • 2. MD Sport og Fysioterapi (3.500 kr.)
  • 3. Tommerup Efterskole (2.000 kr.)
  • 4. Midtjysk Tag (1.000 kr.)
  • 5. Neoperl Nordic / Craft (500 kr.)

Publiceret 20 November 2019 17:30