Ild.pizza-medejer Anders Grønborg og kommerciel direktør Younes Deaibes. Foto: Anders Michaelsen

Ild.pizza-medejer Anders Grønborg og kommerciel direktør Younes Deaibes. Foto: Anders Michaelsen

Borgerne fandt lokalet: Nu er Ild.Pizza åbnet i Hornslet

Det går hurtigt for Ild.Pizza, der på seks måneder har åbnet tre forretninger. I fredags kom turen så til Hornslet

Af
Katharina Andersen

Hornslet Ild.pizza er et særledes fremadstormende foretagende, og nu er kæden netop åbnet i Hornslet, som er tredje forretningsåbning indenfor seks måneder.

"Det er en klar strategi fra vores side at fokusere på forstæderne. Der har i mange år lagt pizzeriaer i de forskellige byer, men det er tid til mere kvalitet," lyder det fra direktør Younes Deaibes.

Hornslet-borgere fandt lokalet

Ild.Pizza ligger både i Skejby og i Risskov, og opstarten har været en succes, lyder det fra Younes Deaibes.

Han har da også et bud på, hvorfor mange bestiller ild.pizzaer, fremfor de mere traditionelle.

"Vi bruger økologiske råvarer med frisk mozzerella - snart fra danske producenter - kvalitetskød fra Italien og kylling fra fritgående høns," siger Younes Deaibes.

De lokale i Hornslet har tilsyneladende ønsket sig et nyt pizzeria, for det var faktisk en kunde i Skejby, der kom med en opfordring til pizzakæden.

"En kunde havde fundet et lokale til os i Hornslet. I første omgang fik vi afslag, men efter flere borgere havde givet udtryk for, at de ønskede os i byen, så kom det i stand," fortæller Younes Deaibes.

Den officielle åbning foregik i fredags på Solsortevej 8, hvor hele omsætningen i tidsrummet kl. 16-21 gik direkte videre til Børnecancerfonden.

Ild.pizza åbner snart sin fjerde forretning i Odder.

Publiceret 05 December 2019 08:00