Løbeskolen i Grenaa har vist sig at være en stor succes og en god måde at komme i gang med løbetræning - derfor gentages den igen i år.

Løbeskolen i Grenaa har vist sig at være en stor succes og en god måde at komme i gang med løbetræning - derfor gentages den igen i år. Foto: Per Folkver, Ritzau Scanpix

Løbeskole er en succes i Grenaa

Motionsløbeklubben gentager løbeprojekt i samarbejde med DGI

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa Motionsløbeklub arrangerer i lighed med sidste års store succes løbeskole i samarbejde med DGI Østjylland. Sidste år deltog 20 nye løbere i løbeskolen - og de fleste løber fortsat i klubben.

Projektet hedder Kick - Din løbestart - og giver nye løbere et trygt og sikkert fællesskab til at komme i gang med løb. Det sker i form af 12 ugers træning på et begynderhold, hvor man får hjælp og opbakning fra motiverede trænere.

Man kan løbe i sit tempo og udnytte fordelene ved skadesforebyggende træning, så man både får lyst til at løbe og ikke mindst nyde det.

Med i tilbuddet i løbeskolen er et startnummer til Grenå Løbet 2. maj samt mulighed for at købe startnummer til Royal Run 2020 i Sønderborg.

"I løbeskolen har vi ikke fokus på løbetider, kilometer eller om man har det sidste nye skrig inden for løbetøj. Her kan alle være med uanset niveau og forudgående erfaringer," siger Peter Seier Hansen, der selv kom i gang med at løbe ved at deltage i løbeskolen sidste år.

Der holdes et informationsmøde tirsdag 10. marts klokken 19.30 i Grenaa Idrætscenter. Og der er opstart af løbeskolen tirsdag 24. marts klokken 18 ved Grenaa Idrætscenter.

Publiceret 02 March 2020 19:00