Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Livløs person i vandet skabte panik:

Viste sig at være oppustelig dukke

En practical joke blandt studerende satte et større redningsarbejde i gang

En 24-årig kvinde kan med rette have lidt røde ører, efter en joke endte med, at adskillige mennesker måtte i aktion for at redde en person op fra vandet.

For personen viste sig slet ikke at være en person, men derimod en oppustelig dukke.

Dukken udløste en større redningsaktion ved Gjerrild Strand nord for Grenaa søndag morgen, hvor flere borgere ved 09-tiden slog alarm, fordi de så noget, de troede var en livløs person ligge i vandet.

Politi, kystredningstjeneste og Beredskab og Sikkerhed blev tilkaldt, og en båd sejlede afsted for at nå ud til dukken, der var blevet iklædt rigtigt tøj.

Østjyllands Politi fandt efterfølgende ud af, at dukken stammede fra et arrangement, som en gruppe studerende havde holdt på stranden lørdag aften.

En 24-årig kvinde forklarede, at hun havde bundet en sten om dukken og sat den ud i vandet for at skræmme nogle af sine medstuderende. Og hun havde så desværre glemt at tage dukken op af vandet igen.

Den 24-årige kan nu se frem til en sigtelse for misbrug af faresignal og muligvis en større regning for alt det redningsmandskab, der blev sendt til stedet.

Se flere fotos og video på localeyes.dk.

dp

Publiceret 02 March 2020 11:49