Foto: Rigspolitiet

Sådan påvirker coronavirus politiet i Østjylland

Østjyllands Politi er nødsaget til at foretage ændringer på grund af situationen med coronavirus

Af
Jonas Wrede Hansen

Udbruddet af coronavirus har i den grad sat sit præg på danskernes hverdag, og det er også skyld i ændringer hos Østjyllands Politi. Det oplyser politiet selv i et opslag på Facebook.

På nogle områder er der således indført særlige foranstaltninger og ændrede åbningstider for både at mindske spredningen af coronavirus, men også fordi der er behov for politiets indsats andre steder.

Udlændingeekspeditionen på Aarhus Hovedpolitistation, er blandt andet midlertidigt lukket. I stedet henviser politiet til Udlændingestyrelsen, der kan kontaktes via nyidanmark.dk eller på deres telefonhotline: 3536 6600.

"Vi har valgt at lukke for udlændingeekspeditionen for at mindske antallet af mennesker, der venter i kø i samme lokale," lyder forklaringen fra Østjyllands Politi på Facebook.

Hittegodskontorerne i Aarhus, Randers og Grenaa er også i øjeblikket lukket for alle personlige henvendelser. Man kan dog fortsat kontakte hittegodskontorerne på telefon.

Lokalpolitiet i Rønde har midlertidigt lukket for personlige henvendelser. Personalet fra Rønde skal nemlig hjælpe med den øgede grænsekontrol, blandt andet i Aarhus lufthavn.

"For personlig betjening henviser vi i stedet til lokalpolitistationerne i Grenaa eller Ebeltoft," skriver Østjyllands Politi på Facebook.

Publiceret 16 March 2020 14:59