ANNONCE

Klinisk Tandtekniker Gitte Frederiksen - En tand bedre

At bevare sit naturlige smil og have en god tilpasset protese er vigtigt for livskvaliteten.

Det er det, som Klinisk tandtekniker Gitte Frederiksen, Hadsten, ser som sin største opgave.

”Det er tilfredsstillende at skabe et produkt, der er så tæt på patientens naturlige tænder som muligt. Ingen ønsker at reklamere med at have fået kunstige tænder, da det er en meget privat sag.”

Gitte Frederiksen garanterer god rådgivning, høj kvalitet, omhyggelig betjening, med top hygiejne. Hun tilbyder helproteser, delproteser, unitor-proteser, implantat-proteser, reparationer og anvender kun de bedste metoder og materialer.

Patienterne vælger oftere og oftere at få et implantat med tryklåsprotese. I dag er det nemlig betydeligt mere overkommeligt prismæssigt, end det var tidligere. Et godt samarbejde med tandlægen gør det muligt at give den bedst mulige løsning, hvad enten det drejer sig om førstegangs-proteser (tandudtrækningsproteser), del-proteser eller implantatløsninger.

 

”Kan det nu svare sig?” eller ”Det er jeg da blevet for gammel til” er blot nogle af de udsagn, Gitte Frederiksen hører, når der tales om implantat-proteser.

Men hun hører også for det meste, når hun afleverer en tryklåsprotese, der sidder fast på implantater, at:

”Hold da op … havde jeg vidst, at protesen kunne sidde så godt ved hjælp af implantater, ville jeg have gjort det for flere år siden.”

 

Det er nemlig vigtigt for sit helbred, at man kan tygge sin mad ordentligt.

  • Det giver meget større livskvalitet med nogle proteser, der fungerer optimalt
  • I dag er det muligt at skabe en protese, som ligner det naturlige tandsæt

Gitte Frederiksen gør opmærksom på, at det ikke altid er nødvendigt at udskifte proteserne. Nogle gange er det nok bare med nogle små justeringer og tilretninger. Derfor er det også vigtigt med årlige eftersyn, så man kan forebygge eventuelle problemer.

”Jeg er så heldig at have et rigtig godt samarbejde med tandlægerne i Hadsten, Hinnerup, Langå og Hammel,” siger Gitte Frederiksen. Det at tandlægen og den kliniske tandtekniker kan lave en god arbejdsplan, giver en stor tryghed for patienten til at få den rigtige løsning på behandlingen.

 

Hver tirsdag eftermiddag er Gitte Frederiksen på klinikken i Vericenteret i Risskov hos tandlæge Jacob Lindberg, hvor hun tager imod patienter.

”Vi har et rigtig godt samarbejde, hvor vi kan tilbyde en optimal behandling, hvor både tandlægen og jeg i samråd, på stedet, har mulighed for at give den bedst mulige løsning.”

Det kan evt. være implantatløsninger, hvor tandlægen kan foretage selve indsættelsen af implantatet, og Gitte Frederiksen fremstiller protesen derefter.

Finansiering og tilskud:

  • Medlemmer af Sygeforsikring Danmark i gruppe 1 eller 2 har mulighed for tilskud.
  • Som pensionist er det muligt at få op til 85 % tilskud, hvis man har helbredstillæg.
  • Der er mulighed for at søge om Rente og Gebyrfrit finansiering hos Klinisk Tandtekniker Gitte Frederiksen. Og man kan søge om finansiering af egenbetalingen, hvis man har helbredstillæg.

Gitte Frederiksen

Vesselbjergvej 3

8370 Hadsten

Tlf: 86 98 02 54

https://www.gittetand.dk/