Misja K. Rasmussen afholder til sommer kunstkurser og udstiller i Baunhøj Mølle. Pressefoto

Misja K. Rasmussen afholder til sommer kunstkurser og udstiller i Baunhøj Mølle. Pressefoto

Lær at modellere og tegne efter levende modeller

Skulptør udstiller i Baunhøj Mølle og tilbyder to forskellige workshops

GRENAA I Baunhøj Mølle kan man til sommer se værker fra Misja K. Rasmussen. Udstillingen løber fra 3. juli til 9. august. Allerede nu skal man begynde at være hurtig, hvis man vil have plads på en af de to forskellige workshops, han holder i forbindelse med udstillingen.

Misja K. Rasmussens værker kan ofte ses i det offentlige rum, og han er nok mest kendt for sine statuer af H.C. Andersen i Odense og i Aarhus, samt for sine Awards af Irmapigen og til Sydbanks musikpris. Han har udstillet adskillige steder i ind- og udland – især i Italien og Grækenland. I dag bor han i billedhuggernes mekka, Pietrasanta i Toscana, hvor han har atelier.

Tegning eller modellering

På de to workshops er der mulighed for at lære at tegne og/eller modellere frit efter levende model. Der arbejdes efter klassiske principper og teknikker med form, retning, rum, proportioner samt naturligvis at sanse kroppens anatomiske træk, balance og rytme.

Klassisk tegning efter levende model foregår 7. og 8. juli kl. 9-15:30. Modellering fra model til skulptur er 9., 10. og 11. juli i samme tidsrum. Det er for nybegyndere, og der er plads til 12 personer på et hold.

Priser og mere info kan ses på www.grenaakunstogmusik.dk, og tilmelding er senest 1. maj.

Publiceret 21 March 2020 10:46