Foto: Østjyllands Politi

To mænd anholdt: Kan du genkende tyvekosterne?

Østjyllands Politi søger ejerne til en række formodede tyvekoster, som blev fundet hos to mænd, som er sigtet for en række indbrud og tyverier i Grenaa-området

To mænd er blevet sigtet for en række indbrud i lystbåde ved Grenaa Marina i januar, for et indbrud i et møntvaskeri og i en grillbar samt et indbrud på en skole i Grenaa.

Fælden klappede i midten af februar, da en medarbejder på skolen opdagede, at en mand havde sat en af skolens stjålne computere til salg på nettet.

Henvendelsen førte lokalpolitiet i Grenaa til to mænd på 26 og 28 år, som blev anholdt. I forbindelse med ransagningerne i sagen blev der fundet en række tyvekoster. Mange af dem er identificeret og leveret tilbage til rette ejermænd, men politiet mangler fortsat at finde ejerne til flere værdigenstande, som sandsynligvis også er stjålet.

Politiet formoder, at genstandene er stjålet i eller i nærheden af Grenaa i løbet af januar eller februar. Kan du genkende en eller flere af kosterne (billeder nede under artiklen), så ring til Østjyllands Politi via tlf. 114.

am

Foto: Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Publiceret 23 March 2020 13:25