Foto: Presse-fotos.dk/politifoto

Foto: Presse-fotos.dk/politifoto

Ingen livstegn fra 75-årige Ilse siden lørdag: "Det er bekymrende"

Politiet frigiver nu navn og billede på den kvinde fra Fannerup, som har været forsvundet siden lørdag

Af
Danni Paulsen

Østjyllands Politi har fredag valgt at frigive navn, billede og signalement på den 75-årige kvinde, som har været forsvundet siden lørdag den 21. marts.

"Det er selvfølgelig bekymrende, at hun har været væk så længe," siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi.

Der er tale om en kvinde, som hedder Ilse, og som sandsynligvis er iført en islandsk sweater, lange bukser og blå gummistøvler.

Hun blev onsdag meldt savnet af familie, som ikke kunne komme i kontakt med hende, og politiet har søgt efter hende i Fannerup-området med både, helikopter og hundepatruljer. Eftersøgningen er kontinuerligt blevet udvidet, men har endnu ikke givet resultat.

Seneste livstegn fra 75-årige Ilse var lørdag, da hun skrev til en bekendt, at hun ville gå en tur.

"Hun kan være desorienterer og have svært ved at finde vej," lyder det fra Østjyllands Politi, som opfordrer folk til at kigge i deres haver og skure efter hende.

"Har nogen set hende siden lørdag, så vil vi gerne kontaktes hurtigst muligt," siger Jakob Christiansen.

Der er en å og flere vandhuller i området. Overvejer I at gøre brug af dykkere?

"Ikke endnu. Vi kigger overalt på land og i vand, og vi fortsætter med at brede eftersøgningen ud. Men det er selvfølgelig begrænset, hvor langt hun kan have gået."

"Vi bliver ved med at lede, indtil alle muligheder er udtømte."

Publiceret 27 March 2020 14:02