Coronakrisen betyder, at Lars Lilholt og hans band må blive hjemme fra Meilgaard Slot i år. Arkivfoto

Coronakrisen betyder, at Lars Lilholt og hans band må blive hjemme fra Meilgaard Slot i år. Arkivfoto

Corona: Lilholt bliver hjemme fra Meilgaard Slot

En af de mest sejlivede koncertklassikere på Djursland bliver også pillet af plakaten i år

Af
Lars Norman Thomsen

Lars Lilholt Band og Meilgaard Slot har været synonymer i juli i en lang-lang årrække, men i år brydes traditionen.

Også det sætter coronakrisen nemlig en stopper for.

”Vi er rigtig kede af at vi må aflyse årets koncert på Meilgaard. Vi har en stolt og god tradition for at afvikle koncert på Meilgaard og har snart igennem 30 år skabt fantastiske oplevelser for publikum på Meilgaard. Sidste år ændrede vi til et nyt koncept og fik et brag af en oplevelse med fuldstændig udsolgt. Derfor er det rigtig ærgerligt, at vi ikke i år kommer til at kunne tilbyde vores mange koncertgæster endnu en uforglemmelig oplevelse," siger formand fra Nørre Djurs HK Karen Magrethe Fogh.

Nørre Djurs HK har i alle årene været koncertarrangør og vender stærkt tilbage i 2021, lover den engagerede håndboldformand.

Har du købt billet?

Rent praktisk, hvis du allerede har købt billet, så gælder følgende:

  • Hvis du skal afsted igen i 2021, så kan du beholde din billet. Så kan den, når billetsalget starter op igen, ombyttes til en billet til koncerten fredag i uge 29 2021.
  • Har du købt din billet hos Ticketmaster og ønsker den refunderet, vil du få besked direkte fra ticketmaster om, hvordan det fungerer. Det vil ske i løbet af nogle dage, når arrangementet officielt aflyses på Ticketmasters hjemmeside.
  • Har du købt billet i en af Nørre Djurs HKs butikssalgssteder, kan den refunderes, hvor den er købt. Enkelte har købt billetter til dyre pris, og skal du have refunderet billetten til høj pris, bedes du medbringe bonnen.

"Vi henstiller til, at I behandler vores udsalgssteder godt og har tålmodighed. Mange af dem oplever ekstra arbejde i denne tid i forbindelse med coronavirus/COVID-19," siger Karen Magrethe Fogh.

Publiceret 07 April 2020 22:00