Arkivfoto

Arkivfoto

Vanvid: Kørte 126 km/t og smadrede ind i politibiler

Politiet standsede torsdag eftermiddag en vandvidsmotorcyklist

En betjent i en civil patruljebil blev torsdag klokken 16.50 på Ringvejen ved Grenaa overhalet af en motorcyklist, der kørte alt for stærkt, og desuden havde han en løs nummerplade bag på motorcyklen. Det blev starten på en vild politijagt, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Motorcyklisten blev målt til at køre hele 126 km/t, hvor man må køre 80 km/t, og et opslag i politiets systemer viste, at motorcyklens nummerplade var stjålet.

Motorcyklisten standsede ikke, da betjenten satte politiblinket til, og en ekstra patruljebil blev tilkaldt. Inden det lykkedes at få standset motorcyklisten, der slingrede ud og ind og kørte særdeles hasarderet, kørte han ind i både den ene og den anden politibil, fremgår det af døgnrapporten.

Føreren viste sig at være en 19-årig mand, og motorcyklen han kørte på, viste sig ligesom nummerpladen at være stjålet. Den unge mands kørsel var så vild og hensynsløs, at politiet kategoriserede den som vanvidskørsel, og hans kørekort blev inddraget på stedet. Derudover blev han sigtet for tyveri af motorcykel, tyveri af nummerplade og flere færdselsforseelser. Flere sigtelser kan komme til efterfølgende, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 15 May 2020 12:28