Hornslet Seniorer kan komme en tur til Stenvad Mosebrugscenter med mulighed for en tur i tørvebanen på mosebrugets gamle spor. Foto: Visitdjursland

Hornslet Seniorer kan komme en tur til Stenvad Mosebrugscenter med mulighed for en tur i tørvebanen på mosebrugets gamle spor. Foto: Visitdjursland

Sommerpakke sender seniorer på tur

Regeringens sommerpakke giver Hornslet Seniorer mulighed for en udflugt til Stenvad

Af
Martin Schultz

HORNSLET Det har været småt med senioraktiviteter, siden corona virus lukkede landet ned i marts. Men det sociale liv vender langsomt tilbage også blandt de ældre, og i Hornslet Seniorer har man fået penge fra regeringens sommerpakke til at tage på udflugt til Stenvad Mosebrugscenter.

Det sker tirsdag 25. august, hvor der er afgang fra Kirkepladsen i Hornslet kl. 10.40.

“Vi har bestilt to busser og har plads til 100 pensionister. Vi regner med at få fuldt hus. Det bliver næsten gratis at deltage, og koster kun et lille gebyr på 40 kr. Tilmelding og betaling kan ske en måned før,” siger formand for Hornslet Seniorer, Jette Christensen, som tager imod tilmeldinger på tlf.21735959.

“Vi får en guidet rundvisning på Stenvad Mosebrugscenter, og hvis vejret tillader det, en tur med den gamle tørvebane. Vi skal også have lidt godt at spise, en 2-retters menu og lidt vin,” fortæller Jette Christensen.

Kan mødes igen

Regeringen og en række partier i Folketinget vedtog før sommerferien en sommerpakke, som skal styrke dansk sommerøkonomi i land og by.

Pakken indeholdt initiativer for i alt 700 mio. kr., og blandt dem var muligheden for at ældre kan lave sommeraktiviteter gratis. Danske Seniorer er en af fem seniororganisationer, der hver fik 4 mill. kr. til fordeling blandt sine 400 medlemsforeninger til arrangementer i resten af 2020.

“Som bestyrelse i Hornslet Seniorer glæder vi os til at kunne mødes igen til nogle timer i godt selskab. Det skal gøre godt efter alle de uger, hvor vi har været afskåret fra vores normale senioraktiviteter,” slutter formand Jette Christensen fra Hornslet Seniorer.

Publiceret 28 July 2020 16:00