Thomas Svenstrups butik DanGuitars ligger i Grenaa, men med netbutikken har han også solgt til blandt andet Tiia Kotkas yogastudie i Valby. Pressefoto

Thomas Svenstrups butik DanGuitars ligger i Grenaa, men med netbutikken har han også solgt til blandt andet Tiia Kotkas yogastudie i Valby. Pressefoto

Yogainstruktører tømmer Thomas' musikbutik for mikrofoner

Den helt nye kundegruppe har de seneste måneder tømt en særlig del af mikrofonlageret hos DanGuitar

GRENAA Det er langt fra et særsyn, at musikentusiaster ringer til Thomas Svenstrup for at få et godt råd eller to inden et køb af nyt musikudstyr. De seneste måneder er det dog ikke kun trommeslagere og guitarister, som indehaveren hos DanGuitar.dk som har sin fysiske butik på Rugvænget i Grenå, har haft i røret.

"Det er kommet som lidt af en overraskelse, at vi har fået så mange opkald fra yogainstruktører. De er en gruppe, der er virkelig gode til at udnytte muligheden for at ringe og spørge os til råds," siger Thomas Svenstrup i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet mikrofoner til laptops, tablets og smartphones, der er efterspørgsel på.

Rådgivning giver tryghed

En af yogainstruktørerne, der har været forbi DanGuitars webshop, er Tiia Kotkas, der er medejer af yogastudiet 'Yoga med vinger' i Valby. Hun købte mikrofoner til sig selv og de andre yogalærere kort før nedlukningen.

"Det er vigtigt, at man kan høre, hvad jeg siger, når jeg underviser. En af de første og mest tillidsvækkende hjemmesider, der dukkede op, var DanGuitar.dk. Det er rart, at sortimentet er overskueligt, virksomheden er dansk, og at der var mulighed for at ringe til dem, da jeg skulle vælge mikrofon," siger Tiia Kotkas.

Thomas Svenstrup er glad for, at nye kundegrupper som yogainstruktørerne er endt i hans butik.

"For os er det vigtigt, at vi har et udvalg, der er overskueligt både for kunderne og for os. Det betyder, at vi kan sikre et højt kvalitetsniveau og et godt kendskab til mikrofonerne, så vi kan hjælpe kunderne med at finde det, de har brug for," siger han.

Fortsætter onlineyoga

Selvom der er udsigt til en genåbning af Tiia Kotkas yogastudie i nærmeste fremtid, fortsætter undervisningen online.

"Vores kunder har været glade for den undervisning, vi har lavet online. Selvom undervisningen ikke er, som den plejer, har mikrofonerne været med til at sikre, at det fungerer så godt som muligt. Flere er glade for den fleksibilitet, som onlineundervisning giver i hverdagen. Derfor vil der også være brug for mikrofonerne i fremtiden, selvom vores studie åbner igen," siger Tiia Kotkas.

Publiceret 31 July 2020 18:30