Frederik Juul Espensen bragte Vivild IF foran med 2-0 på et flot mål i 2-2 kampen mod Vorup FB. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Frederik Juul Espensen bragte Vivild IF foran med 2-0 på et flot mål i 2-2 kampen mod Vorup FB. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Seriefodbold: Afbudsramt Vivild IF fik et point mod Vorup FB

Vivild IF var foran med 2-0 på udebane mod Vorup FB i Serie 1, men var tilfreds med at komme hjem med det ene point

Af
Martin Schultz

Vivild IF har fået en fin start på efterårssæsonen i Serie 1 og har samlet point nok til en top tre placering. Alligevel tog cheftræner Michael Blom lørdag med bange anelser til mødet med Vorup FB på Ulvehøj.

“Der var afbud fra Casper Moltke og Frederik Bjerregaard på grund af arbejde. Om natten kom der et afbud fra Jimmi Emil Hansen, som i løbet af lørdagen blev far til en dreng. Læg dertil, at Sebastian Stær var nødsaget til at smutte i pausen på grund af en konfirmation i nærheden af Silkeborg. Fire normale startere var meget at mangle,” fortæller Michael Blom.

Men gæsterne fra Vivild startede kampen fint.

”Vi skabte ikke de store chancer, men vi holdt fuldstændig Vorup fra chancer. I det 31. minut fandt Frederik Laursen med en klasse stikning Sebastian Stær i dybden. Stær var sikkerheden selv og bragte os foran 1-0. Fem minutter senere fandt Michael Jensen vævre Frederik Espensen på højrekanten. Et par træk ind i banen, og Frederik tæskede bolden op i det fjerneste hjørne,” fortæller Michael Blom.

Vorup FB fik reduceret kort før halvlegen efter en opspilsfejl fra Vivild IF’s side.

Vivild IF presset i 2. halvleg

I 2. halvleg pressede Vorup FB på og skabte også et par store chancer, hvor Vivild IF’s forsvar i samarbejde med Allan Nielsen, som var tilbage i gæsternes mål, fik reddet kastanjerne ud af ilden.

Men ti minutter før tid gik det galt. Et højt indlæg fik lov til at falde ned ved bagerst stolpe og en fri Vorup FB spiller sendte bolden i nettet.

”Det var unødvendigt, men vel ganske fortjent, da vi ikke bragte meget i 2. halvleg,” slutter Michael Blom.

Med det ene point mod Vorup FB på Ulvehøj holder Vivild IF sig i top tre inden mødet mod Dronningborg B lørdag kl. 13.30 på hjemmebane.

KAMPFAKTA

Serie 1, Pulje 7

Vorup FB - Vivild IF 2 - 2 (1 - 2)

Lørdag 29. august kl. 13 på XL Park, Vorup – Kunstgræsbane Ulvehøj

Målscorere:

  • 0 - 1 Sebastian Stær (31. min.)
  • 0 - 2 Frederik Juul Espensen (34. min.)
  • 1 - 2 Thomas Bonde (38. min.)
  • 2 - 2 Nicklas Brix (82. min.)

Publiceret 02 September 2020 17:00