Foto: Rigspolitiet

Vanvittigt rasende mand smadrede sin lejlighed og forsøgte at kvæle sig selv

En 30-årig mand sikrede sig onsdag aften både transport og logi, efter en patrulje klokken 23.10 havde hentet ham på en adresse i Grenaa. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet havde modtaget en anmeldelse om husspektakler, og da patruljen ankom, kunne de høre en masse larm fra lejligheden, og en mand der råbte. Han ville ikke åbne døren og råbte i stedet til betjentene, at de skulle sparke døren ind.

Pludselig rev han hoveddøren op og var nu så aggressiv og truende over for betjentene, at de måtte anvende peberspray mod ham. Det fik ham til at falde til ro, og betjentene kunne komme med ind i lejligheden, hvor der lå knust glas og porcelæn over hele gulvet.

Han var så påvirket af alkohol og stoffer, at politiet skønnede ikkeat kunne afhøre ham på stedet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt for hærværk ved at smadre lejligheden, hvor den 30-årige bor sammen med en 42-årig kvinde.

På vej ud i politibilen råbte han flere gang,e at han ville slå sig selv ihjel, og han forsøgte at kvæle sig med begge hænder. Undervejs på turen fik han også råbt så passende mange fornærmelser mod betjentene, at han kunne føje en sigtelse for fornærmelser med polititjenestemænd til samlingen.

jr

Publiceret 03 September 2020 13:12