Michael Jensen bragte Nørager B foran på et straffespark i 1. halvleg, men sluttede kampen udenfor efter et gult kort. Foto: Nørager BK

Michael Jensen bragte Nørager B foran på et straffespark i 1. halvleg, men sluttede kampen udenfor efter et gult kort. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Vildt - Nørager B sluttede med et halvt hold på banen

Dommeren trak både røde og gule kort, da Nørager B ude tabte med 2-1 til Skødstrup SF i Serie 2

Nørager B havde kun målmand Steffen Klintø og fem markspillere på banen, da dommer Michael Kjær fredag aften fløjtede Serie 2 kampen mellem Skødstrup SF og Nørager B. I slutfasen af kampen var der nemlig i den grad gang i Nørager B’s fordums så kendte kortklub, at fem spillere sad udenfor med enten røde eller gule kort.

”Det har jeg ikke prøvet før,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard, der netop forleden overfor Lokalavisen kunne glæde sig over, at holdet i hans tre år som træner var kommet væk fra den slags ”børnesygdomme”, som Nørager B tidligere var kendt for.

Nørager B lå inden kampen mod Skødstrup SF på en delt førsteplads med TRIF i Serie 2, og kunne med en sejr på udebane på Studstrup Idrætsanlæg havde sat ekstra pres på TRIF inden topholdets kamp mandag aften mod Randers Freja.

Og Nørager B var længe foran med 1-0 på Michael Jensens mål på straffespark i 1. halvleg, men Skødstrup SF fik udlignet på et mål af den fra Ebeltoft IF tilkomne angriber Tobias Kruse. Få minutter før tid kom hjemmeholdet foran med 2-1, så kampens sidste minutter blev en intens affære.

”Ja, vi fik vist et tilbagefald. Til sidst følte vi os distraherede. Spillerne blev frustrerede over alle de kort. Nogle var ok dømt, men nogle var lidt tynde. Da Lasse Jensen fik gult i det 83. minut stod dommeren 5 meter væk, men det gule kort blev givet ved et frispark efter at linjevogteren 50 meter væk havde tilkaldt dommeren,” fortæller Claus Vestergaard.

”Da Skødstrup SF kom foran i det 88. minut, gav spillerne sig rigtig god tid med at juble. Vi var klar til at give bolden op og jagte en udligning. Da Michael Jensen opfordrede dommeren til at vise, hvem der bestemmer, røg han også ud med gult,” siger Claus Vestergaard.

Fart og intensitet

Nørager B kom til Studstrup Idrætsanlæg med god selvtillid og muligheden for som oprykkere at spille sig helt i front, men mødte et godt Skødstrup SF-hold. Hjemmeholdet kom sent i gang med at spille kampe på grund af corona-smitte, men er nu kommet op i gear og har to sejre efter fire kampe.

”Det var en god kamp, hvor der blev spillet fin fodbold med fart og intensitet. Vi blev presset af hjemmeholdet, men vi holdt dem fra de store chancer,” fortæller Claus Vestergaard.

Nørager B kom foran 1-0 på et straffespark ved Michael Jensen efter at Rasmus Bang Rasmussen i en duel blev fældet på kanten af feltet. Der blev helt korrekt dømt straffespark.

”I halvlegen var vi enige om at vi skulle have vores spil til at fungere, for så kunne vi tage en sejr med hjem,” siger Claus Vestergaard.

Men så kom der gang i kortklubben, da Kristoffer ”Bubber ” Frandsen i det 68. minut fik det første gule kort og dermed udvisning i ti minutter for at stoppe en modstander på Nørager B’s banehalvdel. Mens ”Bubber” var ude, fik Skødstrup SF udlignet, da Tobias Kruse headede bolden i mål til 1-1. Men Nørager B var med endnu og Mads ”Pylle” Pedersen havde to gode muligheder for at bringe Nørager B foran.

Røde kort til fætrene Fisker

I slutfasen af kampen hang kortene virkelig løse i dommer Michael Kjærs lomme.

Sigurd Fisker fik direkte rødt, da han som bagerste mand stoppede en Skødstrup-spiller og bevidst fratog ham muligheden for at afslutte. Kristoffer ”Bubber” Frandsen overtog Sigurd Fisker plads i forsvaret.

Så blev det Lasse Jensens tur til at få gult efter at linjevogteren markerede med flaget overfor dommeren, og derefter måtte brormand Michael ud for sin opfordring til dommeren.

Næste røde kort blev givet til Mathias Fisker for at bruge mund over for en modstander, og med fire mand ude på bænken røg også Gökhan Tokay ud med gult til sidst for at hive en modstander i trøjen.

Således endte Nørager B med seks mand på banen, og det var med Claus Vestergaards ord ”en træls oplevelse”.

”Jeg synes vi gjorde en ok figur. Vi var ikke langt fra at komme foran med 2-0, men vi var pressede og jeg ville gerne have solgt den kamp for det ene point. Det var ærgerlige tre point at tabe, men det var fortjent, at Skødstrup SF vandt,” slutter Claus Vestergaard.

Nørager B må op på hesten igen og være klar, når Fuglebakken KFUM fredag kl. 18.00 stiller op på Nørager Stadion. Nørager B kommer til at undvære fætrene Sigurd og Mathias Fisker, som fik henholdsvis to og en kamps karantæne for deres røde kort.

KAMPFAKTA

Serie 2, Pulje 17

Skødstrup SF - Nørager B 2 - 1 (1 - 0)

Fredag 4. september kl. 18.30 på Studstrup Idrætsanlæg

Målscorere

0 - 1 Michael Jensen (31. min./straf.)

1 - 1 Tobias Kruse (73. min.)

2 - 1 Asker Ayhan (88. min.)

Udvisninger

Nørager B:

  • Kristoffer Frandsen, gult kort (68. min.)
  • Sigurd Fisker, rødt kort (79. min.)
  • Lasse Jensen, gult kort (83. min.)
  • Michael Jensen, gult kort (89. min.)
  • Mathias Fisker, rødt kort (90. min.)
  • Gökhan Tokay, gult kort (90. min.)

Skødstrup SF:

  • Niels Jakob Schmidt, gult kort (90. min.)

Publiceret 07 September 2020 13:45