Janus Tranæs Didriksen udlignede for FC Djursland i udekampen mod VRI, men måtte bide i det sure æble efter at VRU scorede til 2-1 i kampens sidste minut. Arkivfoto: Martin Schultz

Janus Tranæs Didriksen udlignede for FC Djursland i udekampen mod VRI, men måtte bide i det sure æble efter at VRU scorede til 2-1 i kampens sidste minut. Arkivfoto: Martin Schultz

Danmarksserien: FC Djursland tabte på mål i sidste minut

FC Djursland satsede for at få de tre point på en svær udebane, men tabte med 2-1 til VRI

På et mål i det 94. minut til stillingen 2-1vandt VRI tre vigtige point, da aarhusianerne lørdag middag krydsede klinger med FC Djursland i Danmarksseriens Pulje 4. FC Djursland kom til at bide i det sure æble, for et point var bestemt inden for rækkevidde efter at Janus Tranæs Didriksen sent i kampen havde udlignet til 1-1.

”Havde vi udlignet til 1-1 før så sent i kampen er jeg sikker på, at vi havde fået alle tre point. Vi var i god kontrol i kampen. Men vi spillede med stor risiko og satsede det ene point for at få alle tre point,” siger sportschef og assistenttræner Nicolaj R. Poulsen.

I tillægstidens allersidste minut gled en FC Djursland spiller efter en standardsituation og sendte bolden i fødderne på en VRI-spiller, som sparkede bolden langt frem til en angriber. Han fangede målmand Anders Emil Hjort på mellemhånd og sparkede bolden i mål på lang afstand.

”Da vi udlignende, jagtede vi sejren. Vi kunne have satset på det ene point, men som trænere må vi tage ansvaret. Vi skubbede holdet frem for at gå efter sejren og de tre point,” siger Nicolaj R. Poulsen.

Med nederlaget til VRI har FC Djursland den første sejr til gode i turneringen og må efter tre kampe nøjes med det ene point holdet fik i premierekampen mod Kjellerup IF.

Intens kamp med otte gule kort

Kampen mod VRI blev spillet på en svær bane på kunstgræs på NES Park i Risskov.

”Vi er vant til at spille på vores velplejede græsbaner, og det er et spring til de kunstgræsbaner, som flere og flere klubber vælger at spille på. Klubberne træner og spiller deres hjemmekampe på kunstgræs, som vi ikke er vant til. Kunstgræsbanen i Risskov er ikke den nyeste model, så det er en meget hurtig bane, som VRI er vant til at spille på og lægger sit spil an på. Holdet står dybt og spiller på kontra med direkte spil og udnytter den specielle bane,” fortæller Nicolaj R. Poulsen.

”Det blev en atypisk fodboldkamp, hvor vi skulle jagt en udligning efter at VRI kom foran kort før pausen. Det var en intens kamp med otte gule kort, og hjemmeholdet blev reduceret til 10 mand efter 35 minutter med direkte rødt, da en liggende spiller ramte en af vores.”

FC Djursland var i kontrol i det meste af kampen og holdt VRI fra at få chancer, men fik først udlignet i det 82. minut. Gæsterne gik fortsat efter sejren, men blev straffet i kampens allersidste minut.

”Spillerne var skuffede og frustrerede og mente, at de kunne have investeret mere vilje i indsatsen. Men vi blev udfordret af de baneforhold, og det kræver væsentlig mere tilvænning at levere under de forhold,” siger Nicolaj R. Poulsen.

Bundprop på besøg på HSM Arena

FC Djursland havde i tirsdags spillet pokalkamp mod Skive IK, men havde fået rystet 7-0 nederlaget til NordicBet liga-holdet godt af sig. Nicolaj Jarsmer havde meldt afbud af private grunde. Oliver Jensen var sygdomsramt, Mikkel Sloth var skadet og anfører Emil Bjerre Busk blev stadig skånet for at hele sin lårskade.

Nichlas ”Høffe” Høpfner Hansen trådte forkert på kunstgræsunderlaget og måtte allerede efter 33 minutter udgå og blev erstattet af unge Diego Daniel Hansen Tanaka.

Martin Westmark Hansen startede inde og blev i halvlegen afløst af endnu en ung spiller, Oliver Hjortshøj Jacobsen, som skulle levere fart og direkte spil på kanten. Sebastian Bendix Væggemose afløste Nicklas Sloth efter godt 70 minutter, da cheftræner Felipe Soares gik over til at spille i en 3-5-2 formation for at lægge mere pres på modstanderen.

Lørdag kl 15.00 skal FC Djursland gøre et nyt forsøg på at vinde den første sejr, når bundproppen Tjørring IF gæster HSM Arena i Grenaa.

KAMPFAKTA

Danmarksserien, Pulje 4

VRI - FC Djursland 2 - 1 (1 - 0)

Lørdag 5. september kl. 13.00 på NES Park i Risskov

Målscorere:

  • 1 - 0 Jeppe Gehrt Laursen (44. min.)
  • 1 - 1 Janus Tranæs Didriksen (82. min.)
  • 2 - 1 Daniel Eugster Sørensen (94. min.)

Publiceret 08 September 2020 14:30