Jimmi Hansen (til venstre) scorede to mål og leverede en assist til Emil Stokholms scoring, da Vivild IF hentede en kneben sejr på 3-2 ude mod Fårvang IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Jimmi Hansen (til venstre) scorede to mål og leverede en assist til Emil Stokholms scoring, da Vivild IF hentede en kneben sejr på 3-2 ude mod Fårvang IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Seriefodbold: Jimmi Hansen dagens mand i snæver Vivild-sejr

Vivild IF havde chancer til at vinde stort, men måtte nøjes med en 3-2 sejr over Fårvang IF på udebane i Serie 1

Af
Martin Schultz

Vivild IF hentede tre vigtige point i bestræbelserne på at etablere sig i midterfeltet i Serie 1, da holdet lørdag eftermiddag hev en kneben sejr på 3-2 med hjem fra mødet med Fårvang IF på udebane. Dermed fik Vivild IF lagt luft til kampens modstander i tabellen og ligger med 12 point i otte kampe på en fjerdeplads. I spidsen af rækken ligger Christiansbjerg IF, som kun har tabt en kamp i efteråret og synes at have direkte kurs mod en oprykning til Jyllandsserien.

Kampen startede ellers uheldigt for Vivild IF, som allerede efter 15-20 minutter måtte lade den målfarlige hurtigløber Sebastian Stær udgå med en lille forstrækning i baglåret. I stedet kom Jimmi Hansen på banen, og med to mål og en assist skulle den nybagte far få en hovedrolle i kampen.

“Efter 35 minutter løb Jimmi Hansen fra forsvaret og han fik i to forsøg puttet bolden forbi Fårvangs keeper til en 1-0 føring. Det skulle dog vise sig, at vi denne lørdag følte os i gavehumør. I to situationer så vi meget dumme ud, og ganske unødvendigt og ufortjent fik Fårvang IF scoret to gange i løbet af de sidste fem minutter af 1. halvleg,” fortæller Vivild IF’s cheftræner Michael Blom.

Gult kort til Frederik Laursen

I 2. halvleg fortsatte Vivild IF det udmærket spil, dog uden at det lykkedes at få puttet bolden i kassen.

“Efter 61 minutter blev vi ramt af et gult kort til Frederik Laursen, da dommeren viste sig at have større ører end øjne. Vi kørte dog videre og fem minutter senere fandt Jimmi Hansen Emil Stokholm, der med hovedet bragte balance i regnskabet,” siger Michael Blom.

Vivild IF fortsatte med at presse på og i det 74. minut fandt Frederik Espensen en fri Jimmi Hansen, som kunne sparke kuglen i kassen til et for Vivild IF forløsende sejrsmål.

“Eneste øv i dag var, at vi ikke vandt med 4-0 eller 5-0, da vi var markant bedre end vores modstander. De to mål vi indkasserede var unødvendige,” slutter Michael Blom.

Lørdag eftermiddag kan Vivild IF forvente seriøs modstand, når rækkens suveræne tophold Christiansbjerg IF kommer på besøg på Langhøj Idrætscenter.

Kampfakta:

Serie 1, Pulje 7

Fårvang IF - Vivild IF 2 - 3 (2 - 1)

Lørdag 19. september kl. 13.30 på Fårvang Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 Jimmi Hansen (35. min.)
  • 1 - 1 Kasper Lemming Hansen (39. min.)
  • 2 - 1 Tobias Filtenborg (45. min.)
  • 2 - 2 Emil Stokholm (67. min.)
  • 2 - 3 Jimmi Hansen (74. min.)

Publiceret 22 September 2020 08:18