Fodboldbestyrelsen i Grenaa IF: Fra venstre: Frederik Nicolajsen, Thyge Traulsen, Gitte Rygaard, Nicolaj Rygaard Poulsen og Kasper Vayland. Henning Meisler mangler på billedet. Foto: Grenaa IF

Fodboldbestyrelsen i Grenaa IF: Fra venstre: Frederik Nicolajsen, Thyge Traulsen, Gitte Rygaard, Nicolaj Rygaard Poulsen og Kasper Vayland. Henning Meisler mangler på billedet. Foto: Grenaa IF

Frederik Nicolajsen ny formand for Grenaa IF Fodbold

Den nye formand har i en årrække været en stor del af Grenaa IF Fodbold de seneste 10 år

Af
Lars Norman Thomsen

Grenaa IF Fodbold har i forbindelse med den nyligt afholdte generalforsamling foretaget et generationsskifte.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Frederik Nicolajsen som ny formand. Han efterfølger Gert Poulsen, der efter knap 4 år på posten har valgt at træde tilbage og overdrage formandsposten til yngre kræfter.

Den nyvalgte formand har været en del af Grenaa IF Fodbold de seneste 10 år. Først som børne- og ungdomstræner for årgang 2004, hvor han idag også fungerer som holdleder for GIF U19.

Trænergerningen blev udvidet med en post i ungdomsudvalget og Kattegat Cup udvalget, hvor Frederik Nicolajsen siden 2012 har været aktiv omkring planlægningen af sommerstævnet.

Frederik Nicolajsen har en DBU C-trænerlicens og en DBU lederuddannelse på sit CV.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte bestyrelsesarbejdet, og vi har et fantastisk hold i bestyrelsen med mange kompetencer," udtaler Frederik Nicolajsen til Grenaa IF Fodbolds hjemmeside.

"Grenaa IF Fodbold er inde i en god udvikling, og vi har mange projekter foran os. Jeg vil gerne starte med at rose vores fantastiske trænere og ledere, som hver dag gør en forskel for mange børn og unge i Grenaa. Sammen kan vi gøre en forskel i lokalsamfundet og styrke fællesskabet og de sociale bånd i byen", udtaler Frederik Nicolajsen.

Fodboldhelt

Forleden blev Frederik Nicolajsen ringet op af landsholdsspiller Nadia Nadim.

Hun fortalte ham, at han af DBU i samarbejde med Arbejdernes Landsbank er blevet udvalgt som en af Danmarks frivillige fodboldhelte.

Der udvælges 50 frivillige, som sammen med en ledsager inviteres til landskamp i Parken til en helt særlig hyldest fra de danske fodboldfans. Derudover honoreres de med et sponsorat på 15.000 kr. til deres klub, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse til de frivillige.

"Det er en stor ære, og jeg er stolt af at være en del af det fantastiske fællesskab i Grenå IF Fodbold sammen med en masse fantastiske mennesker," skriver Frederik Nicolajsen i denne anledning på sin Facebook-profil.

Publiceret 24 September 2020 15:17