Frederik Laursen (tv) og Casper Moltke sikrede Vivild IF en overraskende sejr på 2-1 over topholdet Christiansbjerg IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Frederik Laursen (tv) og Casper Moltke sikrede Vivild IF en overraskende sejr på 2-1 over topholdet Christiansbjerg IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Seriefodbold: Vivild IF slog tophold efter vild 2. halvleg

Casper Moltke og Frederik Laursen scorede for Vivild IF i 2-1 sejr over topholdet Christiansbjerg IF i Serie 1

Af
Martin Schultz

Det suveræne tophold Christiansbjerg IF kom ned med nakken, da aarhusianerne lørdag eftermiddag tabte med 2-1 til Vivild IF på Langhøj Idrætscenter. I en vild 2. halvleg med fire udvisninger på hver ti minutter til hjemmeholdet lykkedes det Casper Moltke og Frederik Laursen at score indenfor det sidste kvarter og dermed frarøve Christiansbjerg den forventede sejr, efter at gæsterne var kommet foran med 1-0 efter 35 minutters spil.

“Det var en af de kampe, der giver lidt kuldegysninger, og som det var fantastisk at vinde,” siger Vivild IF’s cheftræner Michael Blom, som nu kan se sit hold placeret på en 2. plads i puljen med 15 point for ni kampe i et stærkt og jævnbyrdigt midterfelt. Trods nederlaget er Christiansbjerg IF alene i spidsen med 21 point efter ni kampe.

“Vi spiller meget ringe i samtlige 45 minutter i 1. halvleg, hvor intet lykkedes. Jeg kunne have skiftet 5-6 mand i pausen,” mener Michael Blom.

Christiansbjerg IF var i boldbesiddelse 70-80 procent af tiden, og de få minutter Vivild IF’ spillere rørte bolden, blev den smidt væk lige så hurtigt som den blev erobret.

“Christiansbjerg IF havde en fin boldomgang, men skabte ikke de helt store åbne chancer. De blev kun farlige på indlæg fra deres venstre back. Det var også sådan, at de scorede deres mål efter 35 minutter,” fortæller Michael Blom.

To assists af Jimmi Hansen

“I 2. halvleg startede vi igen lidt skidt, og allerede efter 2 minutter fik netop indskiftede Casper Moltke gult kort, og dermed ventede der os et undertal de næste 10 minutter. Det blev værre blot 5 minutter senere, da Mathias Severinsen også blev tildelt et gult kort. Så de efterfølgende 5 minutter var vi kun 9 mand på banen. Men Christiansbjerg formåede ikke at skabe noget,” fortæller Michael Blom

Men Vivild IF fik kæmpet sig ind i kampen og pludselig opstod der en friløber til Frederik Muschilewski, som dog brændte den store chance på gæsternes keeper. Niklas Mathiesen fik et håbløst gult kort i 75. minut, så Vivild IF fik sin tredje 10 minutters udvisning i 2. halvleg. Michael Jensen fik den fjerde advarsel i det 87. minut.

“Men det gjorde et eller andet ved os. I det 77. minut sendte Jimmi Hansen et hjørnespark ind i panden på Casper Moltke, som stensikkert headede os på 1-1, selvom vi var i undertal,” siger Michael Blom.

I det 83. minut leverede Jimmi Hansen sin anden assist, da han sendte Frederik Laursen afsted på en friløber. Den fra IF Midtdjurs tilstødte Frederik Laursen svigtede ikke og tjippede bolden elegant over den fremstormende CIF keeper.

Lokalopgør mod KPI aflyst

“Christiansbjerg IF formåede ikke at komme tilbage, så vi vandt på en fantastisk fight og en super godt kæmpet 2. halvleg,” slutter Vivild IF-træner Michael Blom.

Med sejren ligger Vivild IF komfortabelt i rækkens jævnbyrdige midterfelt inden mødet lørdag mod lokalrivalerne fra Kolind/Perstrup IF lørdag eftermiddag på Kolind Park. Kolind/Perstrup IF fik tanket selvtillid inden lokalopgøret og kom med en sejr på 2-1 over Fårvang IF på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Opgøret er imidlertid blevet aflyst og skal spilles på en anden dato grundet mistanke om Corona i Vivild-lejren.

Kampfakta:

Serie 1, Pulje 7

Vivild IF - Christiansbjerg IF 2 - 1 (0 - 1)

Lørdag 26. september kl. 13.30 på Langhøj Idrætscenter

Målscorere:

  • 0 - 1 Christiansbjerg IF (35. min.)
  • 1 - 1 Casper Moltke Christiansen (77. min.)
  • 2 - 1 Frederik Laursen (83. min.)

Publiceret 02 October 2020 14:30