Medarbejderne i Djurs Sommerland er i efterårsferien trukket i fantasifulde kostumer, der er med til at sætte Halloween-stemningen. Arkivfoto

Medarbejderne i Djurs Sommerland er i efterårsferien trukket i fantasifulde kostumer, der er med til at sætte Halloween-stemningen. Arkivfoto

Magiske hekse og skræmmende græskarmænd indtager Djurs Sommerland

Nimtofte Traditionen tro er efterårsferien lig med (u)hygge i Djurs Sommerland, når parken forvandles til en af Danmarks største halloween-oplevelser. 300 udklædte medarbejdere med fantasifulde ansigtsmalinger skaber, sammen med mere end 25.000 græskar, tusindvis af kæmpeedderkopper, spindelvæv og raslende skeletter, en helt fortryllende familieoplevelse.

Den unikke udsmykning vækkes til live af 300 udklædte medarbejdere, som står klar til at sende gæsterne af sted i de mange forlystelser. Der er lagt op til en helt særlig oplevelse, når børn og voksne med hang til hygge og uhygge går på opdagelse i det stemningsfulde univers.

”For alle os i Djurs Sommerland er efterårsferien og Magisk Halloween en af sæsonens helt store højdepunkter. Vi går ”all in” på at skabe en unik og anderledes oplevelse for vores gæster, og det har vist sig at være en kæmpe succes. Vi ser, at rigtig mange familier vender tilbage år efter år og har gjort det til en fast tradition at besøge vores halloween-event, også selvom de kommer langvejs fra,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen i en pressesmeddelelse.

”Vi arbejder hele tiden på at udvikle konceptet og gøre oplevelsen endnu mere magisk. I år glæder vi os bl.a. til at invitere mange flere børnefamilier til en god afslutning på dagen, når vi udvider vores kæmpe fyrværkerishow med en ekstra dag. Vi kommer også til at introducere et helt nyt frokost-koncept i Den Magiske Spisesal, hvor gæsterne får serveret en lækker frokost og børnene underholdes med magiske oplevelser,” fortsætter Henrik B. Nielsen.

Efterårsforlystelser

For de frygtløse og de nysgerrige venter unikke oplevelser i de to specialdesignet halloween haunted houses, GræskarFabrikken og HekseSkolen, som kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien.

I GræskarFabrikken, det scary haunted house, har levende statister forklædt som græskar-væsener indledt jagten på nye ingredienser til fabrikkens verdensberømte græskarsuppe.

I det forheksede haunted house HekseSkolen kan alle være med. De søde hekse og den skøre professor tager gæsterne med på en ”walk-through” gennem skolens 15 rum fyldt med sanseoplevelser. Iført 3D briller kan børn og voksne se frem til at træde ind i et univers, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner.

Der er Magisk Halloween i Djurs Sommerland i efterårsferien fra 10.-18. oktober klokken 10-18. På datoerne 11., 17. og 18. oktober er der stort fyrværkerishow i Piratland.

SC

Publiceret 08 October 2020 23:29