Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Voldsom brand hos Djurs Sommerland

Adskillige brandmænd er torsdag aften kaldt til Djurs Sommerland, hvor der er udbrudt brand i en restaurant

Af
Jonas Wrede Hansen

Opdateret klokken 20.00

Det brænder torsdag aften i en restaurant hos forlystelsesparken Djurs Sommerland. Det oplyser Østjyllands Politi.

Klokken 18.48 fik politiet en anmeldelse om, at der var opstået ild i et udsugningsanlæg i en restaurant hos den østjyske forlystelsespark, fortæller Peter Hunniche, vagtchef hos Østjyllands Politi, til Lokalavisen.

"Jeg har endnu ikke kendskab til skadernes omfang," fortæller han omkring klokken 19.17 og slår fast, at branden opstod efter lukketid.

(Artiklen fortsætter under video-klippet)

Video: Øxenholt Foto

Hos Beredskab og Sikkerhed, som har sendt adskillige brandbiler af sted til forlystelsesparken, oplyses det hos vagtcentralen, at der fortsat er ild i bygningen, og at man har fået assistance fra tre lokalstationer samt fra flere frivillige.

På Twitter oplyser Østjyllands Politi klokken 20, at brandvæsnet i første omgang havde godt styr på branden, men at ilden fik fat i tagkonstruktionen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Brand i Djurs Sommerland.

Foto: Øxenholt Foto.

"Bygningen er nu overtændt, og vi forventer, at den brænder helt ned," lyder det fra Østjyllands Politi på Twitter, hvor det også oplyses, at der ikke er meldinger om tilskadekomne.

Djurs Sommerland har i disse dage åbent med deres særlige halloween-tema fra klokken 10 til 18. De sidste gæster havde derfor forladt parken, inden branden opstod.

Lokalavisen følger sagen.

Publiceret 15 October 2020 19:42