Kristoffer ”Bubber” Frandsen scorede et mål og leverede en assist i 6-2 sejren over Randers Freja og blev kåret til kampens spiller på Nørager B’s hold. Foto: Nørager BK

Kristoffer ”Bubber” Frandsen scorede et mål og leverede en assist i 6-2 sejren over Randers Freja og blev kåret til kampens spiller på Nørager B’s hold. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Nørager B vandt efter målfest i 1. halvleg

Nørager B slog Randers Freja med 6-2 i Serie 2 i kamp med syv mål i den første halve time

Af
Martin Schultz

Så var der igen grund til jubel på en af Djurslands fodboldhøjborge: Nørager Stadion,. Lørdag eftermiddag sikrede Nørager B sig nemlig en komfortabel sejr på 6-2 i ”seks point”-kampen mod Randers Freja. Og lørdag eftermiddag kan Nørager B definitivt sikre sig en sæson mere i Serie 2, hvis holdet på anlægget i Vejlby/Risskov vinder over rækkens bundprop VSK Aarhus.

Mod Randers Freja kom Nørager B for alvor tilbage på vindersporet efter fem kampe med kun en sejr, og især i 1. halvleg rullede den hvepsefarvede målmaskine sig ud med fem træffere inden pausen. Ganske vist scorede randrusianerne to mål, men Nørager B slog begge gange tilbage i nærmest samme minut med kontrascoringer, så der var aldrig tvivl om hvem der havde grebet om kampen.

”Det var en god og vigtig sejr. Vi havde to unge spillere med fra U19-holdet, Jan Ankerstjerne og Lasse Katholm, og det gør vores spil noget farligere. De unge har ingen mentale barrierer,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard. Begge U19 spillere fik sat deres aftryk på kampen med en scoring.

Christian Mørch ude igen

Nørager B måtte undvære Christian Basballe med en skade. Jan Ankerstjerne gav efter pausen plads til Christian Mørch, men kantspilleren holdt kun i to minutter efter sin skade, og unge Ankerstjerne kom på banen igen.

Målfesten på Nørager Stadion startede allerede efter to minutter, da Rasmus Bang Rasmussen på Kristoffer ”Bubber” Frandsens oplæg scorede til 1-0. Randers Freja med mange unge spillere på holdet udlignende efter syv minutter, da Nørager B ikke var helt skarpe i presspillet. Men efter sin assist til det første mål var det minuttet efter Kristoffer ”Bubber” Frandsens tur til få garnet til at blafre bag Randers Frejas målmand, da Michael Jensen spillede Nørager B’s topscorer fri i midten af feltet. Efter bare 11 minutter kunne Rasmus Bang Rasmussen øge til 3-1, og Mathias Fisker scorede til 4-1 efter 25 minutter. Randers Freja reducerede til 4-2 efter 30 minutter, men minuttet efter viste Nørager B igen effektivitet, da Jan Ankerstjerne øgede til 5-2.

Efter dette målorgie med syv mål på godt en halv time faldt der ro over scoringerne. Michael Jensen måtte ud i ti minutter efter et gult kort inden pausen, og i 2. halvleg blev det kun til en enkelt scoring efter 63 minutter ved Lasse Katholm. Midt i 2. halvleg fik en Randers Freja spiller direkte rødt efter at have slået ud efter Lasse Katholm, og Nørager B kunne køre sejren sikkert hjem.

Kristoffer ”Bubber” Frandsen blev året til kampens spiller, men en bred vifte af spillere fik stemmer i den sikre sejr over Randers Freja.

Ser nedad i tabellen

Lørdag kl. 15.00 spiller Nørager B på udebane i Vejlby/Risskov mod bundholdet VSK. Nørager B vandt den første kamp på hjemmebane med 5-1, og med en sejr kan Nørager B som oprykkere sikre sig endnu en sæson i Serie 2. Holdet ligger nr. 3 i rækken side om side med Østdjurs 91, men med Skødstrup SF i hælene, som har spillet en kamp mindre. I bedste fald kan det blive til en playoff kamp om oprykning for Nørager B, som dog foreløbig vælger at se nedad i tabellen.

”Vinder vi over VSK, kommer der ro på. Men det er i vores egne hænder at skaffe de point der skal til for at blive i rækken,” siger Claus Vestergaard, som er i gang med de sidste kampe sammen med sit hold efter tre år i trænersædet for Nørager B’s bedste herrer. I næste sæson overtager Jeppe Friis fra Auning ansvaret for holdet med en kendt Nøragertræner, René Jensen, som assistent.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Nørager B - Randers Freja 6 - 2 (5 - 2)

Lørdag 10. oktober kl. 13.30 på Nørager Stadion

Målscorere:

  • 1 - 0 Rasmus Bang Rasmussen (2. min.)
  • 1 - 1 Randers Freja (7. min.)
  • 2 - 1 Kristoffer Frandsen (8. min.)
  • 3 - 1 Rasmus Bang Rasmussen (11. min.)
  • 4 - 1 Mathias Fisker (25. min.)
  • 4 - 2 Randers Freja (30. min.)
  • 5 - 2 Jan Ankerstjerne (31. min.)
  • 6 - 2 Lasse Katholm (63. min.)

Publiceret 16 October 2020 14:06