Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Udlænding tilbageholdt efter tyveri i brugsen: Fyldte rygsæk med varer

Tirsdag klokken 17.28 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Superbrugsen i Auning, hvor personalet havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv.

En medarbejder havde på videoovervågning set manden komme ind i butikken og lægge sin rygsæk ned i en indkøbskurv, hvorefter han var gået hen til afdelingen med personlig pleje og taget blandt andet barbergrej og lagt det ned i rygsækken.

Medarbejderen fulgte manden på videoovervågningen og kunne se, at han ved kassen blot betalte for en lille pose slik. Han stoppede ham derfor ved udgangen og bad ham følge med ind på et kontor, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Manden åbnede tasken og viste, at han havde stjålet øl, en el-tandbørste, en pakke batterier, en skraber, to pakker trøfler og en pakke røget bacon.

Den 46-årige mand, der er hviderussisk statsborger, blev anholdt og sigtet for butikstyveri og fik en straksbøde på 1500 kroner. Han er fortsat tilbageholdt af politiet i op til 3x24 timer, mens hans sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

Det oplyser Østjyllands Politi.

jr

Publiceret 16 December 2020 11:29